Nálatok milyen volt az orvosi vizsgálat Középiskolában?
A négy év alatt hányszor mentetek?
Mit néztek?
Volt akinél találtak valami betegséget?
Hányan voltatok, meddig kellett levetkőzni? :)
Nálunk simán megnéztek, mennyire vagy táplált, gerinc, láb, látás, hallás, magasság
20F
Nem vetkőztetek meztelenre?
Fitymavizsgálat sem volt?
Minden evben mentunk vizsgalatra es szerintem mindent megneztek. Labor (pisi), szemeszet, fuleszet, ortopedia es altalanos feljodesi vizsgalat.
Levetkozni? Szerintem csak a felsot kellett levenni amikor megnezik a gerincferdulest es amikor meghallgatjak a szivedet.
Felsz, vagy szegyellos vagy? Mi a gond azzal, hogy dokihoz megy az osztaly? Tornaoran is levetkozol.
2 alkalommal mentünk, 9 és 11 évfolyamon.
Labor (vizelet), látás, súly, magasság, vérnyomás, színlátás, hallásvizsgálat - ezeket a védőnő végezte.
Aztán később megjött a doki, a váróból bementünk egy öltözőbe, egyszerre ketten, amíg az egyiket vizsgálják, másik öltözik/vetkőzik. Alsógatyára.
Doki gerincet, lúdtalpat, ilyeneket vizsgált. Fütyimustra nem volt, nem is kérdezett rá. Akinek a korábbi vizsgálatai kirívóan rossz eredményt mutattak, arra még ránézett a doki, illetve adott beutalót a megfelelő szakrendelésre, ha szükséges volt.
Valaki nagyon ráizgulhatott erre az orvos fétisre, ha ennyiszer előkerül naponta ez a kérdés.
A Ti érdeketekben történik a vizsgálat és néha csak így szűrnek ki problémákat (pl. here- vagy fitymaproblémák). Zuhanyzóban, öltözőben, koliban vagy esetleg a seregben mit fogtok csinálni? Mindenkinek van farka, nem kell magad mutogatni, de szégyellni sem kell. Én megértem, ha ez kínos 12-14 évesen, pláne ha a doki egymás előtt csinálja, de fel kell nőni a férfiak közzé, srácok.
eddig minden évben voltunk (most vagyok 11.es)
látás, hallás, súly, magasság
ezek után kettesében mentünk be alsógatyában és ott megnézte a péniszünket is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!