Fiúk milyen a pénisz vizsgálat fitymaszukulet esetén? Hogyan végzik?
Ki volt ilyen vizsgálaton?
Hány évesen volt?
Én 19 éves vagyok és fityma szukuletem van azért érdekel holnap megyek dokihoz
Van aki hátrahúzza, vagy hátra próbálja húzni (már ha megy), más dokinál húzd hátra te magad, ha tudod vagy mered (már ha megy), más csak simán ránéz hozzá se nyúl, de voltam annak idején olyannál is, aki rá se nézett úgy mondta hogy körül akar metélni! Elég vegyes az orvosok hozzáállása én a helyedben nem az urológusnál kezdenék, főleg ha felkészületlenül állítasz oda, akkor olyan dolgokba is belemehetsz amibe amúgy most lehet azt mondanád, hogy "én soha!" ott meg annyira összemegy a pötsöd, és be leszel rosálva, hogy simán belemész ha a félelmed és a szégyenérzeted irányít vagy a tudatlanságod vagy mindegyik egyszerre.
A háziorvoshoz meg felesleges menned, csak felesleges kitérő.
Meg most tényleg nem fognak ellátni emiatt az egész koronavírusos dolog miatt úgyhogy inkább maradj otthon és keress hozzáértő szakembert olyat aki elfogulatlan de ért is a fitymaszűkülethez, de ne az ilyen gyakorikérdéses helyeken, ahol nincsenek ilyenek akkor még a fitymád is könnyebben megmarad ha azt akarod!
Minek akarsz neki privátban üzenetet küldeni? Itt a fórum, itt is megírhatod amit akarsz!
Ja inkább nem, mert te is csak a "körülmetélésponthu"-ra akartad volna őt is privátban rábeszélni mint sokakat meg hogy metéltesse körül magát, nem kell tőle félnie igaz Gyula? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!