Kéne erről beszélni vele?
Figyelt kérdés
Kicsi kora óta egyedül nevelem serdülőkorba lépett fiam. Pár napja reggel ágynemű cserekor vettem észre a lepedőjén és az alvó boxerén még kicsit nedves foltot. Nem szólt róla, de kicsit furcsán viselkedett. Ez már ondófolt lehetett vagy csak becsorgott a pisi neki? Kellene beszélnem vele erről, vagy ne foglalkozzak vele? Értelmes tanácsot szeretnék. Valaki hasonló esetben mit tett?2020. febr. 26. 13:35
1/4 anonim válasza:
Kicsit késő beszélni vele, ha már serdőkorba lépett.
2/4 anonim válasza:
Serdülőkorba? Az hány éves? 10? 14?
Én a maszturbálásról nem beszélnék a gyerekkel, csak a szexről ha már oda ér.
3/4 anonim válasza:
A pisinek pisi szaga van, a magömlésnek meg nem. Nem tudom milyen a kapcsolatotok, de én tuti totál kínos a éreztem volna erről a szülőkkel beszélni.
4/4 anonim válasza:
Ejszakai magomles kb 13 eves kor korul jelentkezik ha ennyi idos lehet ez tortent..
Nekem is ekkor volt,bar en mar 11-12 evesen onkielegitettem,szuleim pedig 15 evesen vilagositottak fel en meg igy csinaltam mintha nem tudnek semmirol😂lehet o is mar hancurotik estenkent a furdoben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!