Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Megcsináljam vagy ne?

Megcsináljam vagy ne?

Figyelt kérdés
olvasgattam+néztem képeket fitymaeltávolításról.. megéri megcsinálni? nincs szűkülütem. csak igy kiváncsiságból..
2010. júl. 24. 02:03
 1/9 anonim ***** válasza:
Csináld meg kiváncsiságból ha ennyi eszed van!
2010. júl. 24. 10:49
 2/9 anonim ***** válasza:
Nem,eleve itt nem szokás és sok nőnek nem is tetszik,szóval ezért csonkoltatni magad hülyeség,eleve semmiféle műtét és az azzal járó gyógyulást nem kellemes érzés és hát itt is előfordulhat hogy a végeredmény rosszul sikerült,lehetett erről olvasni,az unokatesóm így járt,de szűkülete volt neki.A másik meg van a funkciója annak a bőröcskének.Szerintem is némelyik elég furán néz ki.De te tudod!Utána meg majd jól lezsidóznak és hát nem szeretik őket éppen,bár ha nem árusították volna ki az országot és tettek volna mindent zsebre a köztük lévő fejesek akkor jobb lenne a megítélésük,de akkor meg lenne ez a zsidózás.
2010. júl. 24. 19:23
 3/9 anonim ***** válasza:
Második: Az unokatesódnak milyen lett utána és hogy viselte?
2010. júl. 24. 21:52
 4/9 anonim ***** válasza:
Hát visszacsinálni nem tudod, úgy hogy nem ajánlanám. Beteges szokás tetszik vagy sem.
2010. júl. 25. 01:08
 5/9 anonim ***** válasza:

Mindig azt hallom, hogy a péniszt higiénés okokból metélik körbe.

Egy fitymás péniszt is lehet tisztán, egészségesen tartani, csak oda kell rá figyelni.

Naponta akár többször meg kell mosni.

Nem kell zuhanyozni, vagy fürdeni hozzá, elég ha ráülsz a bidére vagy egy mosdótál fölé guggolva lemosakodni, vagy akár a csapnál.

Meg van mindennek a maga módja. Csak igényesnek kell lenni.

2010. júl. 25. 08:29
 6/9 anonim ***** válasza:
Látni nem láttam,de neki foltosodik és hámlik,ahogy mondta.A kinézete még ha ez a 2 probléma gyakorta nem jönne elő nem lenne probléma,bár őt is zsidózták már le,mert tudtak a műtétjéről.Egyéként olyan mint amikor hátrahúzod a bőr merev állapotban,tudod a makkod szabadon van,neki eleinte nagyon furcsa volt,de muszály volt megszokni.
2010. júl. 27. 18:53
 7/9 anonim ***** válasza:

Neki a problémája olyan 3 havonta jön elő,2 hét alatt

helyre jön,de nagyon idegesíti.Ha helyre jött akkor normálisan néz ki.ja ezt még hozzá akartam írni.Szóval nem lett ronda,de eleve kényes bőrű.

2010. júl. 27. 18:55
 8/9 anonim ***** válasza:

Ha valakinek foltos, és hámlik az attól is lehet, hogy nagyon száraz a bőre.

Ha nincsenek tünetek, mint például az égő viszketés akkor ott nincs baj, csak egyszerűen nem jó tisztálkodószert választott magának.

Így voltam ezzel én is.

Egykor azt hittem gombám van, pedig nem, csak szárította a bőrömet a szappan és egyéb tusfürdő.

2010. júl. 28. 09:36
 9/9 anonim ***** válasza:
Egy műtét vágással kezdődik és heggel végződik. Sok orvos egyből elhajtja az olyan embert, akik csak divatból akarják ezt megcsináltatni. De hát nem viccből van ott az a bőrdarab, nyilvánvalóan. Nem is szabad lecsonkolni csak úgy, mert ez nem sok jót hoz. Ahogy én tapasztalom, ötből egy körülmetélt a műtét utáni állapotával elégedetlen. Pl én is, most igyekszem visszanöveszteni, itt is van pár ember, aki sorstársam, kb egy évbe fog tellni, hogy ezt megtegyük, a maradék bőr makkra való ráfeszítésével. Sokat adnék, ha meglenne a fitymám, ilyen butaságot gyorsan felejtsd el, hogy csonkoltatsz... barbár törzsi megjelölés a célja ennek, semmi más, a fitymának funkciója van.
2010. júl. 30. 11:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!