25 éves vagyok. A körülmetéléssel kacérkodok. Megcsináljam?
Megengeditek, hogy nőként hozzászóljak?
Szerintem nyugodtan csináltasd meg, ha úgy gondolod. Valóban sokkal higiénikusabb. Tudtad például, hogy a "körülmetélős országokban" a méhnyakrák szinte ismeretlen? Mert az arra hajlamosító vírust a férfiaktól lehet megszerezni, viszont ez a vírus nem él meg a körülmetélt fütykösön!
Lehetek tök őszinte? Nőként sokkal gusztábbnak tartom. Bekapós szempontból is.
És hogy milyen lehet, hogy a boxer hozzáér a makkodhoz? próbáld ki! Tarts visszahúzva a fitymádat egész nap. Ismerek olyat, aki így hordja a fütykösét.
És nyugodtan lehordhattok, hogy nőként hozzászólok a szent-pénisz témához. De nekem ez a véleményem.
:-P
Van erről néhány cikk is, előnyök, hátrányok, itt egy rövidebb:
A megadott link nem beszél a hátrányokról. Csak az előnyökről.
De én itt vagyok és mesélek, mert nekem csak a hátrányok jelentkeznek :(
Kedves hölgy hozzászólására reagálnék...
"Valóban sokkal higiénikusabb."
Valóban? Nekem 20 év után esett ki egy varrat, a lyuk, amiből kiesett, folyamatosan gyűjti a mindenféle bűzös cuccot, amit időről-időre ki kell piszkálnom onnan, mert undorító. A makkom a kiszáradástól foltos, kérges, hámlik, undorító. Ez lenne olyan higiénikus?
"Tudtad például, hogy a "körülmetélős országokban" a méhnyakrák szinte ismeretlen?"
Tudod, hogy Dániában már mikor észrevették, hogy a méhnyakrák és a férfi nemi szervek rendszeres tisztítása között van csak összefüggés, a körülmetélés egy korábbi, elnagyolt felmérés eredménye?
"Mert az arra hajlamosító vírust a férfiaktól lehet megszerezni, viszont ez a vírus nem él meg a körülmetélt fütykösön!"
Ennek utána kellene nézni kicsit :)
"Lehetek tök őszinte? Nőként sokkal gusztábbnak tartom."
Nem tudom, az enyém mennyire guszta, de eddig engem csak nemibetegnek néztek miatta maximum. Ízlések és pofonok...
Mindenesetre, én a női körülmetélésről nem nyilatkozom, mivel hasonlóan nem tudok róla sokat... nem szégyen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!