Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mit tegyek? Hólyaggyulladásos...

Mit tegyek? Hólyaggyulladásos tüneteim vannak, de csak 20. -ára kaptam időpontot orvoshoz. Mindenhol azt írják hogy mihamarább el kell menni orvoshoz vele, de én csak akkorra kaptam időpontot. Csak női és magán orvos jó nekem.31f

Figyelt kérdés

Autizmus spektrum zavarom van, a TB kizárva, borzalmasan bánnak a magasan funkcionáló autistákkal, talán még rosszabbúl mint a súlyosabb esetekkel, mivel rajtunk annyira nem látszik az állapotunk, sokan nem is ismerik el, vagy csupán bolondnak, önmagunkat produkálónak tartanak minket.

Én nem bírom ha hozzám érnek. A férfi orvosokat eleve rühellem, de ez szerintem már csak az évek során felgyülemlett rossz tapasztalatok által született komplexusaim miatt van.(vagy nem) A magánszextorban normálisan bánnak velem (fogászat, általános orvoslás, pszichgoterápia, szürővizsgálatok stb) és meg is engedhetem magamnak(van egy kis vagyonom és egy elég jó munkám). Viszont csak egy női urológus találtam Budapesten és ő csak 20.-án tud fogadni. Eddig csak egyszer volt urológussal dolgom, amikor vesekövem volt, vele közöltem az állapotomat de leszarta, ordibált velem, megmutattam az autista kártyámat, ez sem érdekelte, viszont erre én is egyre uncooperative lettem... na ez államiban volt.

Mit tegyek? Tudtok valaki mást még?

A panaszaim:

Alhasi feszítő fájdalmam van.

Eddig nem volt, de mostanában vizelés után jobban érzem.

Reggelente szokott fájni, amikor felébredek és amíg fel nem állok, addig elég rossz érzés, utána mérrséklődik és jó esetben elmúlik.

Eddig azt hittem, hogy puffadás, vagy a beleim nyomják azt a tályékot, mivel legalább 4 ételre allergiás vagyok, mostanában a diétát nem tartottaam, mert nem mindig volt lehetőségem mindent betartani, és a puffadás az általános tuneteim egyike.

Ráadásul még hasmenésem is van tegnap óta azóta még rosszabb az életkedvem meg a béka feneke alatt van.

A tüneteim egy hónapja fennállnak, de nem folyamatosan, volt amikor eltünt egy hétre, volt amikor megjelent, de most ismét itt van és úgy érzem, most amikor vizeletet ürítek, akkor rosszabb, de már az is lehet hogy bebeszélem magamnak.

Elég sok rosszat olvastam a neten, és félek.

Én diagnosztizált autista vagyok, nem önmagam állapítottam meg, hanem 3 különálló, erre szakosodott orvos mondta ki. Kérem csak normális, segíteni akaró emberek írjanak! Köszönöm!

2020. febr. 12. 20:28
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Azért ez nem tűnik egy akut hólyaggyulladásnak. Normál esetben ezzel elmész a háziorvoshoz, és lehet, hogy ő megoldja, nem is kell urológus. Nyilván a te eseted más, de hosszú távon muszáj lenne egy háziorvost találnod, akivel tudsz kooperálni, mert hiába a pénz, van, amit nem lehet magánúton megoldani (pl. az akut ellátás legtöbbször ilyen).

Egyébként a legtöbb magánorvos az állami szférában is dolgozik, és a jó orvos ugyanúgy jó orvos marad az állami szférában is, míg a rossz magánorvosként is rossz lesz, maximum kedvesebben viselkedik a pénz miatt.

Visszakanyarodva, mivel nem teljesen akut a panasz, a 20-a nem tűnik rossz időpontnak, de ha nem bírod, vagy rosszabbodik, lehet, hogy muszáj lesz átlépni a határaid.

2020. febr. 12. 20:48
 2/2 anonim ***** válasza:
Menj el a háziorvosodhoz, és ő ad beutalót vizeletvizsgálatra. Egy tégelyt is adnak általában a házidokik. Vizeletet le tudod adni laboratóriumba, ahol megvizsgálják. A háziorvos fog adni beutalót hasi ultrahangra /ez nem fájdalmas/. Addig is vegyél a patikában magadnak Pro Gasztro 825 nevű probiotikumot. A sárga dobozost kérjed. Ez rendezheti az allergiás és egyéb hasi problémádat. Ha megy a hasad, akkor vegyél még széntablettát is. Ebből szedjél napi 3x5 szemet. Lehet elkaptál egy hasi vírust ami mostanában gyakori.
2020. febr. 12. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!