Nem ír fel nekem az orvos gyógyszert. Mitévő legyek?
Figyelt kérdés
Már egy és fél hete fáj és viszket a péniszem. A vizelés is fájdalmas. A háziorvosom valamiért mindig oktalanul félórával előbb zár ezért csak benyögte hogy menjek sürgősségire. A sürgősségiről viszont vissza küldtek a háziorvoshoz. Azóta gyógyszert nem kaptam pedig már egyre rosszabb. A háziorvosom nagy sietségében csak megint elkuldott csak most az urológiára. Ahol április 1re kaptam időpontot. Gyógyszer nuku. Megőrülök. Nem bírom már ki. Mitévő legyek?2020. jan. 29. 06:25
1/9 anarchy666 válasza:
Én úgy tudom az urológia nem beutaló vagy időpont köteles.
2/9 anonim válasza:
Menj oda időpont nélkül! Ez nem várhat, be fognak hívni.
3/9 anonim válasza:
Urológia nem beutalóköteles, így van. Menj oda.
4/9 Ypszilon1980 válasza:
Beutaló nem kell,de nálunk pl. időpontos rendszer van és kb. 1 hónap,viszont sürgős esetben mehetsz akármikor,mondd,hogy görcsöl a veséd vagy nagy fájdalmad van lent,akkor nem küldenek el.
5/9 anonim válasza:
Nemibeteg gondozóba menj, ott el fognak látni
6/9 anonim válasza:
Kamu duma ez az urológiai több hónapos várakozási idő. 40 éve járok a tatai tb-s urológiára, és még 1 óránál többet nem kellett várnom. Kérdező, te meg ne az orvost szidd, hanem menj el az urológiai szakrendelőbe. Nem kell beutaló, nem kell időpontkérés sem. Beállsz a sorba azt annyi. Csak úgy látszik fosol az orvostól. Különben a háziorvos nem tud ezzel mit kezdeni. Meg nem is az ő dolga.
7/9 A kérdező kommentje:
Az utolsónak üzenem, hogy hívtam az urológiát azt mondták csak április elejére tudnak időpontot adni. Ha pedig nagyon sürgős akkor kérjek beutalót a háziorvostól.
2020. jan. 29. 21:22
8/9 anonim válasza:
Időben kell érkezni a rendelésre és nem az utolsó fél órában és akkor el leszel látva. Egyébként egy háziorvos napi két órát köteles csak rendelni.
9/9 anonim válasza:
Menj magán urológushoz! Ott egyből kapsz időpontot, igaz az fizetős, de ott legalább emberszámba vesznek és el is látnak! Én, ha nem megyek el oda, itt döglődnék a fájdalomtól egy gyulladás miatt. Nemi gondozóban is voltam konkrétan azt mondták, ameddig nincs labor eredmény, addig nem írnak fel semmit.. Vicc kategória (És az állami ellátás) olyan is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!