Magán urológusnál jártam, és a vizsgálathoz egészen le kellett vetkőznőm. Ez megszokott dolog?
Figyelt kérdés
2020. febr. 7. 18:57
1/11 anonim válasza:
Attól függ, hogy hogyan zajlott a vizsgálat 😊.
Egyébként igen.
2/11 anonim válasza:
Nadrágon át kellett volna vizsgálnia?
4/11 anonim válasza:
Privátban érkezett kérdésre: voltam.
A témával kapcsolatban nem várok privát üzeneteket.
5/11 anonim válasza:
Ne haragudj, de nem válaszolok privátra.
Itt szívesen segítek/segítünk.
Nyugodtan felteheted a következő kérdésed.
6/11 anonim válasza:
Nem, ez nem megszokott. Alul le kell tolni mindent, az oké, de felülről nem kell levetkőzni..
7/11 anonim válasza:
Mivel a vizsgálatokat ruhán keresztül nem tudja elvégezni az orvos, ezért igen, ez az urológusnál megszokott dolog.
8/11 anonim válasza:
A kérdezőnk krónikus orvosi vizsgálatos fétises perverz! Rendszeresen kiír egy ilyen kamukérdést ide mint ez is itt, majd ha valaki kommentel, ráír privátban! Semmi vizsgálata nem volt, csak mániája a téma mert erre élvez! (Ez pedig bizonyítható, nem kamu!)
9/11 anonim válasza:
Megszokott
Engem is meztelenul vizsgalt meg
10/11 anonim válasza:
"A kérdezőnk krónikus orvosi vizsgálatos fétises perverz!"
Tanúsítom. Én is találkoztam már vele. Egyebekben pedig kamu kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!