Létezik, hogy valakinek fiatalon (mozgásszegény/fáradt/fásult életmód) összemenjen a pénisze?
Figyelt kérdés
26/F vagyok, gyakorlatilag 14 éves korom óta nem sportoltam és nem is fejlődött ki rendesen az izomzatom. Világéletemben nem voltam 55 kilónál nehezebb (most 51 vagyok), sose derült ki, hogy mi miatt vagyok ilyen, mindenki szerint csak genetika, de szerintem valami hormonális problémám lehetett már tizenévesen is. De most már késő bánat, felesleges kivizsgálni, mert úgy se növök semmit (170 cm vagyok). Ami viszont nem hagy nyugodni, hogy - bár sose volt nagy méretű péniszem (15 cm), de az utóbbi fél évben mintha érezhetően vékonyabb lenne az amúgy se vastag péniszem. Eddig kb. olyan 11,5 cm volt körbemérve, bár nem mértem az utóbbi időben, de sokkal jobban át tudom fogni a tenyeremmel és tuti, hogy kisebb lett a férfiasságom (talán a hossza is 1 cm-el). Persze barátnőm a horizonton sincs, szóval nincs jogalapom parázni, de valahogy mégis nyomaszt a dolog, mert még az a brutál csekély esélyem is kezd elszállni, hogy valaha szexuális kapcsolatban legyek egy nővel. Lehet, hogy impotens leszek? Mi lehet az oka, hogy úgy érzem a méretem is kezd elsorvadni? Létezik, hogy fiatalon vkinek összemenjen?2020. febr. 5. 23:12
1/7 anonim válasza:
Bebezséled magadnak ezt okozza, hogyha nem vagy csajjal jó ideje... szedj össze sűrgősen egy scaj és ne csak mindíg egy módon recskázz...13-20 cm az idealis szóval ebbe ebnne vagy ne nagyon parazz nem ekll méregetni nyugi van nincs mit szégyellned
2/7 anonim válasza:
ajjajj visszatért a vékonypéniszű rém, kb ezerszer kérdezte ezt már, aztán szánalmas módon tagadta:D
4/7 A kérdező kommentje:
#2: Ez konkrétan most egészségügyi probléma, de ne zavarjon a kérdés csöppet sem.
Egyébként tök jó, hogy mindenhol ott vagy mint egy pióca. Egész életed a gyk-n töltöd?
2020. febr. 6. 11:54
5/7 anonim válasza:
Ugyanezt észlelem.Van nőm egyébként.De aggaszt.
6/7 anonim válasza:
2#-es: :DDDD . De a kérdező válasza is komoly :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!