Miért ilyen torz a testem?
16 éves vagyok, 9-es gimnazista és háát eléggé torz a testem zsír ügyileg.
A lábszáram nagyon izmos, a vdálim kőkemény, aztán a combo olyan zsíros, puha ha leülök egy székre röhögnek rajtam, mert olyankor kb 25cm széles a combom.. A derekam oldalt kicsit táskás a zsírtól, de a hasam lapos és kicsit kockás. A melleim eléggé kidudorodnak és nagyon puhák. Ez is nagyon ciki. Aztán a nyakam és a vállam szintén nagoyn izmos, a hátam "deltás" nyakam oldalt is izmos, de elég zsírus tokám van!
Ezek miatt nagyon sok kritika és gúny ér a suliban. Nagyon sokat eddzek, de ahogy látom hiába.. Nem tehetek róla és nagoyn zavar. Ha zsíros vagyok akkor miért nem vagyok zsíros mindenhol? Ha meg izmos, akkor miért nem vagoyk sovány és izmos mindenhol? És miért vannak ekkora eltérések? Igazából a melleim a legnagyobb gondjaim egyike. Lapos has, széles izmos váll, de gömböyű púpok a melleimnél. és nagyon puhák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!