Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Túl sok maszturbálástól...

Túl sok maszturbálástól elferdült pénisz?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Tudom számtalan ilyen kérdés került már kiírásra,de érdemben még így se találtam erre választ. Sajnos mostanában vettem észre,hogy a péniszem határozottan balra ferdült (picit felfelé is). Nemi életet egy ideje nem éltem,de annó biztos vagyok benne,hogy nem ilyen volt. Szinte naponta végeztem azóta is önkielégítést és ha odateszem a bal kezem merev állapotban akkor kb a fogása megegyezik pont a pénisz görbületével. Tehát hiába írják sokan,hogy a bal/jobb kéznek nincs köze hozzá,de okkal tudom sajnos feltételezni,hogy ez okozhatta.. Lankadt állapotban is látszikh,hogy balra áll.. Persze attól még lehet igazgatni és természetesen gondolom,hogy biztos ugyanúgy fogom tudni szinte használni,de mégis eléggé elkezdett ez zavarni mióta felfigyeltem rá, mert régebben 100%,hogy nem kellett "irányba" tennni,mert nem volt ferde.. Bárki tapasztalt már esetleg hasonlót?

Köszönöm előre is a korrekt válaszokat.

22/F

2020. jan. 20. 16:10
 1/8 anonim ***** válasza:
73%

Nézd, pár százalékot biztos befolyásol idővel, de te most hírtelen felfigyeltél egy részletre és aránytalanul felnagyítottad magadban a jelentőségét. Innentől kezdve majd folyton nézegetni fogod és ha csak kicsit is máshogy áll már ráparázol hogy húha baj van.

Ennyi az objektív véleményem, engedd el ezt a témát.

Teszem hozzá az is természetes hogy az ember teste idővel változik.

2020. jan. 20. 16:24
 2/8 A kérdező kommentje:
Igen az tény, hogy jelenleg 3hete kb rettenetesen frusztrál ez a dolog és az onbecsulesem béka segge ala tette. Tudom h biztosan tul parazom, de azért mégis zavaró, most h ennyire szemet szúrt. Valószínűleg ez az állapot az újabb sikeres bevetesig biztosan fenn fog allni, utána ha jól alakul pszichésen biztosan helyre tesz, de attól meg idegesít maga a feltételezés h “ez az én hibám”... lehet biztonság kedvéért egy urologogust felkéresek a héten, max megnyugtat, hogy betegségbol származó elváltozás nincs.
2020. jan. 20. 16:50
 3/8 A kérdező kommentje:
+urologus
2020. jan. 20. 16:51
 4/8 anonim ***** válasza:

Mondom én, hogy túlparázod.

Én nyolc éves korom óta nyúzom, majd minden nap, néha 5-6x, nekem sem teljesen egyenes de semmi rendkívüli.

2020. jan. 20. 17:25
 5/8 anonim ***** válasza:
28%
Nem,annak más oka van ,hogy valamerre hajlik.
2020. jan. 20. 17:27
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Én se hiszem, hogy a sok maszturbálástól ferdülne balra. És valószínűleg nem is olyan vészesen görbül.
2020. jan. 20. 18:31
 7/8 A kérdező kommentje:
Igazából leginkább úgy zavaró ha nem nyúlok hozzá,hanem "szabadon" hagyom állni.Kézzel azért be tudom úgy irányítani,hogy valószínűleg nem okozna nehézséget,de maga a tény zavar,hogy 2-3éve fixen nem ilyen volt és eddig se figyeltem fel rá,csak kb az elmúlt 3hétben. Főleg nem bíztató ez,hogy mondjátok valószínűleg nem a maszturbálás lehet az oka... Csak azért gyanakodtam arra, mert pont úgy esik, ahogy fogni szoktam.. Viszont akkor így ötletem sincs mi lehet, a héten felkeresek egy dokit most már fixen, valamit mondjanak..
2020. jan. 20. 19:24
 8/8 anonim ***** válasza:
77%
Felesleges köröd lesz a dokihoz ! Nem is fog ezzel nagyon foglalkozni .
2020. jan. 20. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!