Túl sok maszturbálástól elferdült pénisz?
Sziasztok. Tudom számtalan ilyen kérdés került már kiírásra,de érdemben még így se találtam erre választ. Sajnos mostanában vettem észre,hogy a péniszem határozottan balra ferdült (picit felfelé is). Nemi életet egy ideje nem éltem,de annó biztos vagyok benne,hogy nem ilyen volt. Szinte naponta végeztem azóta is önkielégítést és ha odateszem a bal kezem merev állapotban akkor kb a fogása megegyezik pont a pénisz görbületével. Tehát hiába írják sokan,hogy a bal/jobb kéznek nincs köze hozzá,de okkal tudom sajnos feltételezni,hogy ez okozhatta.. Lankadt állapotban is látszikh,hogy balra áll.. Persze attól még lehet igazgatni és természetesen gondolom,hogy biztos ugyanúgy fogom tudni szinte használni,de mégis eléggé elkezdett ez zavarni mióta felfigyeltem rá, mert régebben 100%,hogy nem kellett "irányba" tennni,mert nem volt ferde.. Bárki tapasztalt már esetleg hasonlót?
Köszönöm előre is a korrekt válaszokat.
22/F
Nézd, pár százalékot biztos befolyásol idővel, de te most hírtelen felfigyeltél egy részletre és aránytalanul felnagyítottad magadban a jelentőségét. Innentől kezdve majd folyton nézegetni fogod és ha csak kicsit is máshogy áll már ráparázol hogy húha baj van.
Ennyi az objektív véleményem, engedd el ezt a témát.
Teszem hozzá az is természetes hogy az ember teste idővel változik.
Mondom én, hogy túlparázod.
Én nyolc éves korom óta nyúzom, majd minden nap, néha 5-6x, nekem sem teljesen egyenes de semmi rendkívüli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!