S. O. S paraphimosisom van, mit csináljak?
Orvos kizárt, én urológushoz nem akarok menni.
Súlyos gyermekkori fitymaszűkületem van, reggel szeretkeztem a párommal és hátra szorult, spanyolgaller lett belőle. Most próbálom lehúzni de sehogy nem megy hátra..
Nagyon fájt már szerencsére nem annyira csak el van szorítva és a színe más kezd már lenni.

Kérdező! A paraphimosis azt jelenti, hogy a makkod alá szorult a fitymád, onnan nem megy visszahúzni a makkra és elkezd felduzzadni körülötte a bőr megállt a vérkeringés és elkezd kizáródni a makk.
Ha vissza tudtad húzni a bőrt a makkodra rá és megszűnt a kizáródás veszélye akkor nincs baj, de ha nem tudod visszahúzni a makkra és fáj, akkor nincs időd ilyen ostoba kifogásokra, hogy "sok dolgom van" miközben elhal a makkod! Azonnal a sürgősségire kell jutnod!
Tök poén, hogy mostanában elég sok kérdező kiírja hogy S.O.S. aztán meg amikor megkapják az amugy tényleg jó tanácsot, elkezdenek jönni hogy... nincs időm, nincs kedvem, sok dolgom van...meg ilyenek és elmaszturbálnak, közben meg kiírták: S.O.S
Az S.O.S azt jelenti, hogy megvan a szándékod arra hogy cselekedj csak nem tudod egyedül mit kell tenned, szóval viccből ne kiálts farkast mert előbb utóbb senki se fogja bevenni azt ha egy tényleg komoly kérdezőnek tényleg azonnali segítségre van szüksége!

Inkább így néz ki miután elhalt a makkod!
Meleg sós vízbe ültem és olajjal kentem, hát nagyon nehezen de visszament, de nagyon fáj nem jó érzés.
Most mit csináljak, már minden oké?
Amúgy köszi a válaszokat.

Csak a közvetlen veszélyen vagy túl.
A szeretnél normális szexuális életet élni, EL KELL MENNED UROLÓGUSHOZ!

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!