Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » édesapám besárgult miért?

édesapám besárgult miért?

Figyelt kérdés

édesapám iszik és pont ma vittél el a mentők mert májelégtelensége van nagyon kérek valakit segitsen nekem leirtam a papira az eredményeit felis sorolom öket lécives segitsetek

Gamma-gt 1338

éhgyomri vércukor 7,2

bilirubin öszes 254

sülyedés 36

trombocita 114

FVS(wbc) 14,1

Vvt 2,45

hgb 113

hgb

2010. júl. 21. 15:18
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:

Hali ismét!

Tudod, egyvmit nagyon megtanított nekem az Élet,... hogy a bajok zöme nem fizikai eredetű, hanem mentális természetű, tehát a szellem betegíti le a testet. Apud feladta ott és akkor, amikor a kezébe üveget vett: NEM BÍRTA MEGEMÉSZTENI a rá hirtelen zúduló problémák és akadályok, gátak súlyát, így nem csoda, össze is roppant.

A májadat azonban nem adhatod oda, hisz még csak 18 sem vagy, ráadásul növőfélben lévő fejlődő szervezet! :-o

Apud TUTIRA nem fogadná el tőled, még a darabját sem, ha élődonoros átültetésről esne is szó... Az, meg hogy "mennyi"... erről gőze sztem senkinek sincsen, azonban ez nem így megy, pláne hogy a szervkereskeskedelmet a törvény szigorúan bünteti! Erről csak a transzplantációs szolgálatokat (EuroTransplant, HungaroTransplant... stb.) lenne érdemes megkérdezni, és ha apud mája már ment7etlen... és képes ELTÖKÉLNIE MAGÁT arra, hogy SOHA TÖBBÉ PIA, ill. hajlandó belemenni abba, hogy kezeltesse a depresszióját, ami szemmel láthatólag ide sodorta. Ha új májat akar, akkor először is be kell bizonyítania az orvosoknak, hogy IGENIS élni akar, de ezt kizárólag magának kell eldöntenie. Ne felejtsd el,... ha pl. cigiznél, de más megmondaná helyetted, hogy le fogsz szokni, mert ő így meg így gja... attól te még uúgy szívod azt a büdös xart magadba, mert nem TE döntötted el, hhogy mit akarsz, nem is fogsz tehát engedelmeskedni más akaratának, csak, ha ráveszed magad, és ELHISZED, HOGY KÉPES VAGY LETENNI A CIGIT!

Apud is csak akkor kap6 új esélyt az életre, HA MEG AKAR GYÓGYULNI, ÉS ELHISZI AZT, HOGY KÉPES ÚJ MEGOLDÁST TALÁLNI! Kben nem tudlak más jóval bíztatni.

Olyanról hallottam, hogy az alkoholistáknak a leszokási szándékukhoz kötődő akaratukat azzal támogatják, hogy vmiféle "kapszulaszerűséget" ültetnek be a combjukba, ami -- ha a tulajdonosa újból alkoholhoz nyúl -- erős fájdalmakat okoz, de ezt még néhány évvel ezelőtt hallottam, tehát az infóm le7séges, hogy némiképp pontatlan. Orvost meg le7ne kérdezni ez ügyben. tt uis már félelemből sem fog merni piához nyúlni az, akibe a kapszulát beültették.

És te most hogy vagy? Hogy viseled ezt a lelki terhet? Neked sem le7 most könnyű... mert erősnek kell lenned! Ha nincs több tesód, akkor most Te vagy a "Férfi" a házban, tehát sok teher ruházódik át rád is... azonban nem lenne szerencsés, ha emiatt magadba fordulnál, és te is depressziós legyél... inkább beszéld ki magadból a problémáidat, érzelmeidet, félelmeidet... stb.

Én is csak abban tudok neked most segíteni, hogy felajánlom, ha beszélgetni szeretnél (MSN/SkyPE), akkor nyugodtan keress fel >>priviben! :-) A lényeg, hogy add ki magadból mindazt, ami benned rekedt, és hasítja a szívedet! :-o

Üdv: EE

2010. júl. 26. 14:10
 32/32 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm kedwes uram hogyilyet mondodt de sokat javuult édesapám :) már jövöhéten jön haza :) és töbieknek is köszönöm hogy melletem áltak de csak arol kell gondoskodni hogy NE IGYON mert akkor KAPUFA értitek amit mondok :) köszönöm mégegyszer :)
2010. júl. 27. 12:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!