Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » édesapám besárgult miért?

édesapám besárgult miért?

Figyelt kérdés

édesapám iszik és pont ma vittél el a mentők mert májelégtelensége van nagyon kérek valakit segitsen nekem leirtam a papira az eredményeit felis sorolom öket lécives segitsetek

Gamma-gt 1338

éhgyomri vércukor 7,2

bilirubin öszes 254

sülyedés 36

trombocita 114

FVS(wbc) 14,1

Vvt 2,45

hgb 113

hgb

2010. júl. 21. 15:18
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
65%

Már a kérdésben megválaszoltad önmagad:

De azért olvasd el újra, ha van egy kis borsónyi logikád, akkor ki tudod következtetni:

"...édesapám iszik és pont ma vittél el a mentők mert májelégtelensége van..."

2010. júl. 21. 15:21
 2/32 anonim ***** válasza:
"mert májelégtelensége van" Megválaszoltad a saját kérdésed..:D
2010. júl. 21. 15:22
 3/32 anonim ***** válasza:
MIBEN tudnánk itt szerinted segíteni?? Ha elvitték a mentők, nyilván kórházban van. Inkább meg kellene látogatnod, ahelyett, hogy itt ülsz a gép előtt, és éppen kiteregeted a világnak a vérképét...
2010. júl. 21. 15:23
 4/32 anonim ***** válasza:
úgy néz ki, apukád cukorbeteg (is).
2010. júl. 21. 15:36
 5/32 anonim ***** válasza:
15.36 én is pont ezt akartam írni
 6/32 anonim ***** válasza:
de a sárgaság egyértelműen a máj miatt van
 7/32 anonim ***** válasza:
Az eredményeit láttán nem túl kecsegtető. Egy kicsit magas a vércukor értéke is. A vérsüllyedése sem éppen ideális, a többi eredmény meg önmagáért beszél. Ha letudna állni még megmenthető. Menjél be hozzá és kérd meg őt nagyon szépen ha élni akar, változtasson az életmódján. Siess hozzá!
2010. júl. 21. 15:37
 8/32 anonim ***** válasza:
válaszadók: a kórházban nincs egész nap látogatási idő... miért ne kérdezhetne rá itt bizonyos dolgokra?
2010. júl. 21. 15:37
 9/32 A kérdező kommentje:
köszönöm nem ülnék itt ha bemehetnék még csak 16 éves vagyok ember mit akarsz itt sirok a gép elött folyamatosan hogy milesz májzsugorodás is Fellépett inkább ne szidjatok le hanem arra kérlek titeket de öszintén irjátok le hogy van esélye tul élni ??? nagyon szeretem őt és nem akarok elvesziteni :(:(
2010. júl. 21. 15:39
 10/32 anonim ***** válasza:
Ha leteszi a piát,és változtat az étkezésén is akkor van esélye,hogy jobb állapotban legyen!
2010. júl. 21. 15:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!