Miért ez az általánosan javasolt körülmetélési stílus?
Tudom, hogy van sokfajta. Ilyen és ehhez hasonló képekkel példáloznak az ezt a témát vizsgáló oldalak.
Ez a fajta tetszik nekem is legjobban.
LINK: [link]

Miért?
Mert a körülmetélés kb ugyanolyan elavult és barbár dolog,mint az érvágás. Ergo :maga a műtét is értelmetlen, nem számít hogyan csinálják.

Ez angolul a low and tight, azaz feszes es alacsony korulmeteles. Ezt tobbnyire felnotteknel hasznaljak, mert a megmaradt belso fityma neha felpuffad a gyogyulas soran.
Masik elonye, hogy ernyedten a vagas a makk pereme alatt rejtve marad.
Harmadik elonye, hogy igy jobban ved a HIVtol, mivel a belso fityma lemezen vannak azok a sejtek, amelyek fogekonyabba tesznek a fertozesre.
Hatranya, hogy a belso fitymaban tobb idegvegzodes van, tehat elvileg azok a korulmetelt ferfiak tobbet ereznek, akiknek a vagas magasabbra kerult. Persze ez relativ es attol is fugg, hogy pubertas elott vagy utan tortent-e a mutet.
Bocs a tul sok reszletert. Nem vagyok meleg, de tanulmanyoztam ezt a mutetet, ha mar ketszer is at kellett esnem rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!