Mennyibe kerül ez a szemüveg lencse?
Szóval mint tudjuk elég drágák maga a keretek is és én először veszek magamnak szemüveget (Eddig szüleim vették de ez vagy 5 éve volt és már nem emlékeznek rá külön külön mennyi volt)
Viszont érdekelne milyen ár körül nézhetek keretet, hogy a lencsével együtt beleférjen.
Szóval a szemem -3.5 és -4 de van az egyik szememre egy 0.5-s cillinder. Ilyen lencse kell. Vannak emberek akik nagyjából megtudják mondani mennyi lehet ez? Vagy akiknek hasonló a szemük mennyi volt csak maga a lencse?
Gondolom ez a lencse méretétől is függ, nézelődtem keret típusok között és valami ilyesmire gondoltam:
Annyira nem sűrűn romlik a szemem, utoljára 5 éve voltam ilyen helyzetben, szóval most már egy normálisabb keretet akarok. Esetleg tippeket elfogadok vagy valami tapasztalatokat, véleményeket keretekkel kapcsolatban :)
Köszönöm szépen, hogy végigolvastad!
A lencse ára független a kerettől. A vékonyításon és a rétegeket múlik.
Menj be mindenhová, kalkuláltass. Utána dönts.
Kisfiamnak speciális lencse kell. 5 kalkulációk volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!