Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Mennyibe kerül ez a szemüveg...

Mennyibe kerül ez a szemüveg lencse?

Figyelt kérdés

Szóval mint tudjuk elég drágák maga a keretek is és én először veszek magamnak szemüveget (Eddig szüleim vették de ez vagy 5 éve volt és már nem emlékeznek rá külön külön mennyi volt)

Viszont érdekelne milyen ár körül nézhetek keretet, hogy a lencsével együtt beleférjen.

Szóval a szemem -3.5 és -4 de van az egyik szememre egy 0.5-s cillinder. Ilyen lencse kell. Vannak emberek akik nagyjából megtudják mondani mennyi lehet ez? Vagy akiknek hasonló a szemük mennyi volt csak maga a lencse?

Gondolom ez a lencse méretétől is függ, nézelődtem keret típusok között és valami ilyesmire gondoltam:

[link]

Annyira nem sűrűn romlik a szemem, utoljára 5 éve voltam ilyen helyzetben, szóval most már egy normálisabb keretet akarok. Esetleg tippeket elfogadok vagy valami tapasztalatokat, véleményeket keretekkel kapcsolatban :)

Köszönöm szépen, hogy végigolvastad!

2019. ápr. 7. 20:00
 1/2 anonim ***** válasza:
a legolcsóbb lencse kb. 8-10.000 Ft (darabja), de a jobbak mindenféle réteggel akár 70-80.000 Ft is lehetnek.
2019. ápr. 8. 23:06
 2/2 anonim ***** válasza:

A lencse ára független a kerettől. A vékonyításon és a rétegeket múlik.

Menj be mindenhová, kalkuláltass. Utána dönts.

Kisfiamnak speciális lencse kell. 5 kalkulációk volt.

2019. ápr. 26. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!