Ha 17 évesen 75 kiló vagyok az sok?
Figyelt kérdés
Az már túlsúlynak számít2019. dec. 12. 18:15
2/9 anonim válasza:
Leírhatod a valós adataidat, ebben a kategóriában nincs alsó korhatár. 170 centihez úgy 55-65 kg a normális súly 14 évesen. Persze a testalkat is számít, amit ugye nem tudunk.
3/9 anonim válasza:
Bocs 2 es,de alsó határ minden kategóriában van (16)
Nézz már oda a regizéhez.Nyilatkoznod kell a korról .
4/9 anonim válasza:
Ha vagy 175 magas ,akkor a súlyod is jó.
5/9 gublug válasza:
Nézd meg a BMI indexen. Keress rá gugliban.
6/9 anonim válasza:
Nem sok az, de azt se lehet mondani, hogy vézna. Én (18/F) 81-ről 87 kg-ra híztam nyáron, eléggé látszott, azóta visszább fogytam pár kilót, de még van egy kis túlsúlyom. 75 kg nem lehet sok. De lehet sokkal alacsonyabb vagy, és akkor igen.
7/9 anonim válasza:
ha a magasságod 173cm és 185cm között van, akkor jó a 75kg.
8/9 anonim válasza:
Olvassa aki lepontozott
"Megismertem és elfogadom a felhasználói szabályzatot és az adatvédelmi irányelveket, illetve a cookie-k használatát:
Nyilatkozom, hogy elmúltam 16 éves:"
9/9 anonim válasza:
Azért egy kép meg egy magasságadat nem ártana az ilyen kérdésekhez! Kiindulva abból, hogy az átlag 17 éves még nem egy kigyúrt díjbirkózó, erősen valószínűl, hogy egy 10-essel több husi van rajtad az átlaghoz képest, ami nem vészes, de azért ott van. Azt hogy hol húzzuk meg a normális/nem normális határt az úgyis csak önkényes emberi elhatározás kérdése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!