14 évesen a 90 kiló nagyon sok? A többi a leírásban!
Figyelt kérdés
173 cm vagyok, széles, vállas gyerek, annyira extrémen nem látszik meg rajtam a 90 kiló. Ez nagyon sok? És mit lehetne tenni ellene?2014. márc. 27. 13:36
1/5 anonim válasza:
Hát pedig ez a súly a magasságodhoz nem kevés, de nyugi még nőni fogsz.
Kezdj el sportolni valamit. Fogyókúrába ne kezdj, az még nem a Te korosztályodnak való, de mozogni mozogj mindenképp.
2/5 anonim válasza:
Hát ez nagyon sok, öcséme pont ennyi idősen diétára fogta az orvos,neki már vérnyomásproblémái is voltak, gyógyszert kellett rá szedni! Egyél kevesebbet, mozogj sokat, sportolj!
4/5 anonim válasza:
Sok, nem is kicsit. Én 190 centi vagyok, 80 kiló, és azért már én sem vagyok soványnak nevezhető.
5/5 anonim válasza:
Van belső háj és külső háj. A belső háj a szervek körül telepszik le, akadályozva azok megfelelő működését. A külső háj, ami a bőrszövetben van általában ez látszik.
Attól, hogy valakin nem látszik a túlsúly még nem jelenti azt, hogy nem túlsúlyos. Egyébként a belső háj a veszélyesebb.
Hogy mi lehet tenni? Fogyni kell. Sporttal egészséges táplálkozással. Illetve én elmennék egy dokihoz első körben mert nekem ez nagyon soknak tűnik ebben a korban. Lehet vmi anyagcsere probléma is van a háttérben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!