Az egyik unokaöcskösömnek szó szerint pár centis (3,4) bébi pöcörője van 13 éves létére. Tényleg kicsi szegénynek. Mit tehetne?
Biztosan van neki egy jókora túlsúlya, ezért tűnik kicsinek. Lankadtan 3 centis az mereven már simán van 10 cm, ez 13 évesen még sok is. 16-18 éves korára el is felejti, hogy most ekkora volt.
Mennyire szőrösödik?
Igen,bőven van túlsúlya!
Hát ilyen pelyhes. :) Mint egy 13 éves!
A nemi szervek növekedését 1 külön hormon szabályozza .
Ebbe még a tesztoszteron férfi hormon sem szól bele .
Itt nem számit í súly,magasság sem .Majd amikor a kamaszkorba lép,akkor indulnak a nemi szervek gyors növekedésnek .Ez az időpont sem egységes a fiúknál .
Az orvosok sem szivesen avatkoznak ebbe bele ,mert hormon adagolással az egész hormon rendszert felborithatnák .
Azzal meg ne áltassuk magunkat,van ujja ,meg nyelve.
Utódokat ezekkel ,még senki sem nemzett .
Gyanitom ezt a kérdést nem is felnőtt írta .
14-es!
De nem is az utód a lényeg! Mi van akkor ha egyáltalán nem szeretne gyereket? Rengeteg,de rengeteg embert ismerek aki ezt vallja! Nő/férfi egyaránt!
A nemi szervünk nem csak azért van,hogy kizárólag utódot nemzünk és pisiljünk vele! Nem vagyunk mi állatok! Élvezni kell az életet,szexelni,átélni!!! Farokkal,ujjal,nyelvtechnikákkal stb!
Jaa.. egyébként én vagyok a kérdés kiíró! (35 ffi)
(#13)
13 évesen már van, aki borotválkozik, annyira szőrös. Aki még csak pelyhesedik, annak bőven van ideje még fejlődni.
Tartom amit írtam, 16-18 éves korodra (korára) ha lefogy(sz), rá fog(sz) jönni, tök normális méretű farka(d) van.
Kérdező nagyot tévedsz.
A természet (biológia) legfontosabb dolognak a fajfenntartás t tekinti. A legfontosabb szervünknek meg a pö**ünket .
Ezért ritka kivétellel mindenkinek lesz akkora,amivel utód nemzésre képes lesz.
A természetet messze nem érdekli a különféle módon való élvezetek .
19-es!Én értem miről beszélsz!!!
De szerinted egy tizenévest,huszonévest rögtön a gyereknemzés,családalpítás érdekli majd?
Előtte élvezni kell/kéne az életet kötetlenül! Azt meg mikro pénisszel nem lehet! Érted???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!