Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Az egyik unokaöcskösömnek szó...

Az egyik unokaöcskösömnek szó szerint pár centis (3,4) bébi pöcörője van 13 éves létére. Tényleg kicsi szegénynek. Mit tehetne?

Figyelt kérdés
Szegény srác magától is rájött..azért nem buta már, na meg elpanaszolta a szüleinek,akik megerősítették a tényt..és hát ők is sajnálják szegény gyereket ha nem is mutatják ki előtte. Egyébként mi erre a "gyógymód"? Egy doki hogyan tudna segíteni ha elvinnék ezzel a panasszal?
2019. nov. 30. 01:12
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Oké nem az,hogy 16 centis legyen, de olyannak se kéne lenni mint egy újszülöttnek!
2019. nov. 30. 13:25
 12/24 anonim ***** válasza:

Biztosan van neki egy jókora túlsúlya, ezért tűnik kicsinek. Lankadtan 3 centis az mereven már simán van 10 cm, ez 13 évesen még sok is. 16-18 éves korára el is felejti, hogy most ekkora volt.

Mennyire szőrösödik?

2019. nov. 30. 14:46
 13/24 A kérdező kommentje:

Igen,bőven van túlsúlya!

Hát ilyen pelyhes. :) Mint egy 13 éves!

2019. nov. 30. 15:22
 14/24 anonim ***** válasza:
0%

A nemi szervek növekedését 1 külön hormon szabályozza .

Ebbe még a tesztoszteron férfi hormon sem szól bele .

Itt nem számit í súly,magasság sem .Majd amikor a kamaszkorba lép,akkor indulnak a nemi szervek gyors növekedésnek .Ez az időpont sem egységes a fiúknál .

Az orvosok sem szivesen avatkoznak ebbe bele ,mert hormon adagolással az egész hormon rendszert felborithatnák .

Azzal meg ne áltassuk magunkat,van ujja ,meg nyelve.

Utódokat ezekkel ,még senki sem nemzett .

Gyanitom ezt a kérdést nem is felnőtt írta .

2019. nov. 30. 17:37
 15/24 A kérdező kommentje:

14-es!

De nem is az utód a lényeg! Mi van akkor ha egyáltalán nem szeretne gyereket? Rengeteg,de rengeteg embert ismerek aki ezt vallja! Nő/férfi egyaránt!

A nemi szervünk nem csak azért van,hogy kizárólag utódot nemzünk és pisiljünk vele! Nem vagyunk mi állatok! Élvezni kell az életet,szexelni,átélni!!! Farokkal,ujjal,nyelvtechnikákkal stb!

Jaa.. egyébként én vagyok a kérdés kiíró! (35 ffi)

2019. nov. 30. 17:55
 16/24 anonim ***** válasza:

(#13)

13 évesen már van, aki borotválkozik, annyira szőrös. Aki még csak pelyhesedik, annak bőven van ideje még fejlődni.

Tartom amit írtam, 16-18 éves korodra (korára) ha lefogy(sz), rá fog(sz) jönni, tök normális méretű farka(d) van.

2019. nov. 30. 21:08
 17/24 anonim ***** válasza:
Ja, bocs, nem #13 hanem #12.
2019. nov. 30. 21:08
 18/24 A kérdező kommentje:
És aki mikrofarokkal él felnőttként azon hogy lehet segíteni?
2019. nov. 30. 21:13
 19/24 anonim ***** válasza:
50%

Kérdező nagyot tévedsz.

A természet (biológia) legfontosabb dolognak a fajfenntartás t tekinti. A legfontosabb szervünknek meg a pö**ünket .

Ezért ritka kivétellel mindenkinek lesz akkora,amivel utód nemzésre képes lesz.

A természetet messze nem érdekli a különféle módon való élvezetek .

2019. nov. 30. 22:27
 20/24 A kérdező kommentje:

19-es!Én értem miről beszélsz!!!

De szerinted egy tizenévest,huszonévest rögtön a gyereknemzés,családalpítás érdekli majd?

Előtte élvezni kell/kéne az életet kötetlenül! Azt meg mikro pénisszel nem lehet! Érted???

2019. nov. 30. 23:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!