Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Szerintetek kicsi ez a méret?
Figyelt kérdés
Szerintem kicsi méretekkel rendelkezek de kíváncsi vagyok hogy a nők/lányok szerint ez tényleg az-e. Köszönöm az értelmes válaszokat.
15-16cm hosszú, 4-5cm átmérő
23/F
2019. nov. 21. 11:23
1/9 anonim válasza:
Nem, teljesen normálisak a méreteid, az 5 cm vastagság sok is.
3/9 A kérdező kommentje:
Most megleptetek a válaszokkal. Azt hittem hogy kicsi. Legalábbis annyi kommentet olvastam itt gyakorin is meg máshol is ahol azt írta nem egy személy hogy a 18cm a jó stb... Kicsit el voltam bizonytalanodva hogy nekem nem akkora.
2019. nov. 21. 11:37
5/9 BalckP válasza:
Nekem is 15-16 centi hosszú, és sokak szerint jó vastag, sose volt rá panasz igazából, sokan mondják hogy jaj ez nagyon kicsi lenne neki, de valószínű hogy aki ezt mondja csaj, az már 12 centitől már szétszakadna. :)
6/9 anonim válasza:
Teljesen jó a méreted, meg a hossznál többet ér a vastagság, ezt tapasztalatból mondom! Az enyém hasonló méretű, 16 centi hosszú és 5,5 centi átmérő. Volt mikor nehezen is ment be, kellett némi sikosító,de nagyon szeretik, mert nem egy mondta, hogy imádja ahogy jól kitti őt. Ráadásul volt olyan visszajelzés is, hogy velem egy menet alatt 3x is elment, míg a volt pasijával max 1x. Ezek után meg is változott az a hozzáállása, hogy "nem a méret a lényeg"! 😉
44F
8/9 A kérdező kommentje:
Mondjuk az is tény hogy nő függő hogy ez a méret kicsi neki vagy sem. De a választ megkaptam a kérdésemre mindenkitől. Köszönöm! :)
2019. nov. 22. 17:47
9/9 anonim válasza:
10cm+ farkincával már teljesen lehet kényeztetni egy nőt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!