Hólyagfájdalom szindróma (interstriciális cisztitisz) van/volt itt valakinek?
Félek, hogy nekem ez van. Úgy kezdődött, hogy önkielégítés után tompa fájdalmat kezdtem el érezni a farkamban/prosztatámban. Aztán, ahogy teltek az évek, ez egyre gyakoribb lett, és kialakult egy olyan, hogy a péniszem már gyakorlatilag minden merevedésnél fáj. Ha végigtapogatom a húgycsövemet, akkor sok helyen nagyon hirtelen jövő fájdalom jelentkezik enyhe nyomásra, mintha megszúrnák belülről, és érzem végig, a prosztatám felé. Újabban meg már a húgyhólyagom is érintett. Pisilni se tudok már anélkül egy ideje, hogy ne fájna, mint mikor lázas az ember. A gáttáji feszülés meg olyan, hogy néha felkelek éjjel és nem tudok tőle visszaaludni.
Urológusok nem nagyon tudnak vele mit kezdeni, mert kimutatható fertőzés nincs. Jártam orvosi prosztatamasszázson, az se nagyon segített, viszont irtóra fájt. Ja, és fiatal huszonéves vagyok, alig párszor szexeltem, szóval a nemi betegség se jön szóba.
Cpps.
Krónikus kismedencei fájdalom. Ideggyulladás az alhasban.
B komplexet szedjél.. milgamma n is jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!