Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Le van tapadva a bőr a pénisze...

Le van tapadva a bőr a péniszemen?

Figyelt kérdés

11 éves fiu vagyok a péniszem oldalán le van tapadva a bőr...

félek elmondani ősöknek nemtom mi lesz ha elvisznek korházba léci help

2010. júl. 17. 15:42
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Köszi a választ nagyon!!!

Megnyugtattál :)

tuti h ma este elmondom nekik :D

2010. júl. 17. 19:43
 12/18 anonim ***** válasza:

Ha túl vagy rajta, majd számolj be, mi volt. Oks? :-)

Am. nincs mit! :-)

Üdv: EE

2010. júl. 17. 21:13
 13/18 anonim ***** válasza:

Na? Mizújs? :-)

Elmondtad már nekik? Belehaltál? :-D

Hogy fogadták?

Mi lesz a folytatás?

Várom a válaszodat!

2010. júl. 20. 20:59
 14/18 anonim ***** válasza:
Szerintem ezt fölrántják, a fitymaszűkülethez nincs köze a letapadásnak. Nem kell félni! Később ne hagyd, hogy letapadjon, legalább fürdés után húzogasd hátra, hogy ne tapadjon le....
2010. júl. 30. 11:56
 15/18 anonim ***** válasza:

OFF: Dee... sajnos le7 köze, ugyanis a szmegma képes rákövesedni a fityma-makk közötti résbe, és összeragaszthatja a kettőt, ami -- ha nem avatkoznak közbe -- összeragaszthatja magát a fitymát is, vagy ha feltépik a fitymát, de vagy az, vagy a makk felszíne sérül, ott heg lesz, és ha beindul a hegesedés, összehegesedik a bőr, ami ha kiterjed, és a fityma nem gyógyul be, akkor metélni kellene. én is láttam már heges felszínű fitymát, amire kapásból rávágtam, hogy ez úgy néz ki, hogy ez a véleményem szerint RKM (részleges körülmetélés), annyira beszűkítette a bőrgyűrűt, ráadásul úgy, hogy az a fityma a hegesedés előtt teljesen egészséges volt. :ON

Kedves Kérdező!

Érdekelnek a fejlemények. Ha már tanácsot kértél, és segítséget, illene elmondanod, mi lett a végkifejlet... A tanácsokért cserébe ennyivel adós vagy! Szóval? :-)

Elmondtad már nekik?

__ Ha igen, belehaltál? :-D

_____ Hogy fogadták? Mit reagáltak rá?

__ Ha nem, miért nem? :-(

Hogyan tovább? Mi lesz a folytatás?

__Húzogatod tovább, vagy dokihoz mentek?

Várom a válaszodat!

És, ha már megtiszteltelek a segítő válaszommal, amikor te bajban voltál, akkor légyszi, te is tisztelj meg engem azzal, hogy őszintén elmondod, mi a helyzet, még akkor is, ha esetleg nem merted volna még elmondani nekik, emiatt pedig úgy érzed, hogy égne a pofád előttem!?!

Nem kell szégyenkezned, ha nem, de akkor gyere, és mondd el őszintén, miért nem!? A fejmosás -- ha attól félsz -- nem az én dolgom... :-)

2010. aug. 8. 00:33
 16/18 A kérdező kommentje:
Nem mentem el a dokihoz félek o.O
2010. aug. 20. 11:18
 17/18 anonim ***** válasza:

Semmi gond, Pajtás! :-o

Fő, hogy őszinte voltál, mégha nehezen is szántad rá magad, hogy megírd. :-)

Nyugodj meg, és ne aggódj! :-)

Lassan két hete, hogy rámírt egy náladnál mindössze 1 évvel idősebb fiú, hasonló dilemmával.

Ő sem könnyű eset, s még mindig vannak kisebb-nagyobb bonyodalmak, ennek ellenére nála jelenleg megoldódni látszik a helyzet, noha vannak gondok a "félelmei" miatt, de az ő ügye sínen van.

Talán neked is tudok segíteni, ha szeretnéd. ;-)

Ebben az esetben írd meg MSN/SkyPE elérhetőségedet >>priviben, és ne aggódj! Tudom min mész most xtül, de akkor is... FEL A FEJJEL!!! ;-)

MINDIG VAN MEGOLDÁS! :-)

2010. aug. 21. 04:28
 18/18 anonim ***** válasza:

Figyelj! :-)

Semmi baj nincs! :-)

De ha nem lépsz valamit mihamarabb, akkor később problémáid lesznek. :-(

Úgy látom, egyedül nem boldogulsz, és csak a saját idődet húzod. Gondolj bele! Minél előbb lépsz valamit, annál kevesebb időt kell BOLDOGTALANUL töltened.

Miért szívatnád tovább saját magadat? A végzetedet úgysem kerülheted el, azonban abban tudok segíteni neked, hogy minél kisebb kellemetlenséggel kelljen szembenézned vele.

Gyere beszélgessünk. :-)

Ha nem mersz MSN-en, akkor csak írj rám >>privát e-mail üzenetet! (jobbra alul a válaszom megírásának időkódja alatt van a linkje)

:-o NE SZÉGYENKEZZ TOVÁBB!!!

Miért tennéd, ha ugyanazt az időt -- amit szomorkodással töltesz -- boldogabban is eltölt7néd?

Ne félj! Segítek! :-)

Csak FEL A FEJJEL, PAJTÁS! ;-)

Várom a >>prividet! ;-)

2010. aug. 26. 05:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!