Le van tapadva a bőr a péniszemen?
11 éves fiu vagyok a péniszem oldalán le van tapadva a bőr...
félek elmondani ősöknek nemtom mi lesz ha elvisznek korházba léci help
Köszi a választ nagyon!!!
Megnyugtattál :)
tuti h ma este elmondom nekik :D
Ha túl vagy rajta, majd számolj be, mi volt. Oks? :-)
Am. nincs mit! :-)
Üdv: EE
Na? Mizújs? :-)
Elmondtad már nekik? Belehaltál? :-D
Hogy fogadták?
Mi lesz a folytatás?
Várom a válaszodat!
OFF: Dee... sajnos le7 köze, ugyanis a szmegma képes rákövesedni a fityma-makk közötti résbe, és összeragaszthatja a kettőt, ami -- ha nem avatkoznak közbe -- összeragaszthatja magát a fitymát is, vagy ha feltépik a fitymát, de vagy az, vagy a makk felszíne sérül, ott heg lesz, és ha beindul a hegesedés, összehegesedik a bőr, ami ha kiterjed, és a fityma nem gyógyul be, akkor metélni kellene. én is láttam már heges felszínű fitymát, amire kapásból rávágtam, hogy ez úgy néz ki, hogy ez a véleményem szerint RKM (részleges körülmetélés), annyira beszűkítette a bőrgyűrűt, ráadásul úgy, hogy az a fityma a hegesedés előtt teljesen egészséges volt. :ON
Kedves Kérdező!
Érdekelnek a fejlemények. Ha már tanácsot kértél, és segítséget, illene elmondanod, mi lett a végkifejlet... A tanácsokért cserébe ennyivel adós vagy! Szóval? :-)
Elmondtad már nekik?
__ Ha igen, belehaltál? :-D
_____ Hogy fogadták? Mit reagáltak rá?
__ Ha nem, miért nem? :-(
Hogyan tovább? Mi lesz a folytatás?
__Húzogatod tovább, vagy dokihoz mentek?
Várom a válaszodat!
És, ha már megtiszteltelek a segítő válaszommal, amikor te bajban voltál, akkor légyszi, te is tisztelj meg engem azzal, hogy őszintén elmondod, mi a helyzet, még akkor is, ha esetleg nem merted volna még elmondani nekik, emiatt pedig úgy érzed, hogy égne a pofád előttem!?!
Nem kell szégyenkezned, ha nem, de akkor gyere, és mondd el őszintén, miért nem!? A fejmosás -- ha attól félsz -- nem az én dolgom... :-)
Semmi gond, Pajtás! :-o
Fő, hogy őszinte voltál, mégha nehezen is szántad rá magad, hogy megírd. :-)
Nyugodj meg, és ne aggódj! :-)
Lassan két hete, hogy rámírt egy náladnál mindössze 1 évvel idősebb fiú, hasonló dilemmával.
Ő sem könnyű eset, s még mindig vannak kisebb-nagyobb bonyodalmak, ennek ellenére nála jelenleg megoldódni látszik a helyzet, noha vannak gondok a "félelmei" miatt, de az ő ügye sínen van.
Talán neked is tudok segíteni, ha szeretnéd. ;-)
Ebben az esetben írd meg MSN/SkyPE elérhetőségedet >>priviben, és ne aggódj! Tudom min mész most xtül, de akkor is... FEL A FEJJEL!!! ;-)
MINDIG VAN MEGOLDÁS! :-)
Figyelj! :-)
Semmi baj nincs! :-)
De ha nem lépsz valamit mihamarabb, akkor később problémáid lesznek. :-(
Úgy látom, egyedül nem boldogulsz, és csak a saját idődet húzod. Gondolj bele! Minél előbb lépsz valamit, annál kevesebb időt kell BOLDOGTALANUL töltened.
Miért szívatnád tovább saját magadat? A végzetedet úgysem kerülheted el, azonban abban tudok segíteni neked, hogy minél kisebb kellemetlenséggel kelljen szembenézned vele.
Gyere beszélgessünk. :-)
Ha nem mersz MSN-en, akkor csak írj rám >>privát e-mail üzenetet! (jobbra alul a válaszom megírásának időkódja alatt van a linkje)
:-o NE SZÉGYENKEZZ TOVÁBB!!!
Miért tennéd, ha ugyanazt az időt -- amit szomorkodással töltesz -- boldogabban is eltölt7néd?
Ne félj! Segítek! :-)
Csak FEL A FEJJEL, PAJTÁS! ;-)
Várom a >>prividet! ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!