Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Le van tapadva a bőr a pénisze...

Le van tapadva a bőr a péniszemen?

Figyelt kérdés

11 éves fiu vagyok a péniszem oldalán le van tapadva a bőr...

félek elmondani ősöknek nemtom mi lesz ha elvisznek korházba léci help

2010. júl. 17. 15:42
1 2
 1/18 anonim válasza:
Nem tudod mi lesz a elvisznek kórházba? Elmondjam? Segítenek neked :) Szólj a szüleidnek ha problémád van. Mért nem fordulsz hozzájuk segítségért? Vagy talán félsz elmenni kórházba? Magadnak úgy sem tudsz csinálni semmit.
2010. júl. 17. 15:48
 2/18 anonim válasza:
Talán mégis el kéne mondani nekik. Nem hiszem, hogy nagy baj lenne, úgyhogy ne félj annyira az orvostól. Ha meg mégis baj van, akkor is jobb, ha minél előbb megnézik. Kezd apukáddal, ha anyukád előtt cikinek tartod.
2010. júl. 17. 15:48
 3/18 A kérdező kommentje:
de mégis mit csinálnak az orvosok?o.O
2010. júl. 17. 15:58
 4/18 anonim válasza:
2. vagyok. Hogy mit csinálnak, azt nem tudom. Keress rá a fitymaszűkületre a neten. De először is eldöntik, hogy mi bajod van egyáltalán. Lehet, hogy nem is komoly.
2010. júl. 17. 16:05
 5/18 anonim ***** válasza:
Unokaocsemnek is ilyen volt 12 evesen.Kapott ra vmi kremet.A doki mondta ha nem javul muteni kell.De vegul nem kellett.
2010. júl. 17. 16:07
 6/18 anonim ***** válasza:
61%

Hali!

A fitymaletapadást és a -szűkületet a leghatékonyabban max. 10 éves korig lehet a leghatékonyabban kezelni, ÉS TE MÉG VISZONYLAG KÖZEL VAGY A 10-HEZ, ezért azt glom, JOBB MINÉL ELŐBB MEGOLDANI A HELYZETET, azonban azzal, hogy bebeszéled magadnak azt, hogy félsz, hitegeted magad mindenféle hülyeséggel, hogy a szüleid meit fognak hozzá szólni, és az orvosok mit fognak csinálni... ezek megakadályozzák azt, hogy te minél hamarabb megoldd a bajodat, hiszen önmagad ellen dolgozol ezzel a "féléssel".

Mitől félsz?

Konkrétan NEVEZD MEG, mik a félelmeid a szüleiddel és az orvosokkal kapcsolatban! Ha kérdéseid vannak, NE LÉGY GYÁVA FELTENNI itt, akármilyen hülyeségnek ÉRZED TE AZT. Mert ezt csak te gondolod, hogy hülyeség, mi tudjuk, hogy számodra az nagyon fontos, és ezzel a szüleid is így vannak, ha szeretnek. Ők is tudják, és ha tudnák, hogy szenvedsz, ők bizalommal segítenének abban, hogy meg tudjátok azt oldani, mielőtt még súlyosbodna. De ahhoz ELŐSZÖR NEKED KELLENE TUDNOD MEGBÍZNI BENNÜK!

Várjuk a kérdéseidet, és a félelmeidet! Írd le, és mi megválaszoljuk! Okés? :-)

Ne félj, Pajtás! Segítünk! ;-)

Üdv: EE

2010. júl. 17. 18:06
 7/18 A kérdező kommentje:

Hali attól félek hogy felvágják vagy mi a szösz meg hogy inyekciót a ... omba :S

ha tudnám mit csinálnak akk elmondanám ősöknek...

2010. júl. 17. 18:11
 8/18 anonim ***** válasza:
37%
Ennyi az összes félelmed? Más nincs?
2010. júl. 17. 18:39
 9/18 A kérdező kommentje:
nincs :)
2010. júl. 17. 18:50
 10/18 anonim ***** válasza:

Na, akkor most nyugodj meg, ezeknek a képzelgéseknek semmi alapja nincs. :-) ˙ Vágni nem fog senki semmit, szurit pedig csak úgy nem adnak senkinek sem. De ha félsz, akkor LEGYÉL BÁTOR ÉS KÉRDEZZ RÁ,...

_ Hogyan akarnak kezelni?

_ Miért fontos ez így kezelni?

_ Mit fogsz érezni várhatóan?

_ Van-e valami más kezelési mód?

A leírásod alapján te az ismeretlentől, a bizonytalanságtól félsz, pedig nem ettől kellene, hanem a következményektől, amelyeket nem veszel észre magadon, szép lassan mégis kialakulnak úgy, hogy az neked fel sem tűnik. Nem kéne bíznod abban, hogy ez magától rendbejön, ehhez orvos kell, az meg szülők nélkül nem fog menni, ha meg magad akarod megoldani, le7, hogy rosszabb lesz!

MONDD EL A SZÜLEIDNEK! MÉG MA!

Légy bátor! Ha most otthon van vmelyik, vagy este mindkettő, menj be hozzájuk, amikor a családod többi tagja nincs ott, ajtó zárva, nem megy a híradó és vezesd fel nekik, hogy vmit szeretnél elmondani nekik! Mondd el nekik, hogy...

>>> "Ekkor és ekkor észrevettem, hogy a kukimon nem jön hátra rendesen a bőr, és úgy érzem le van tapadva. Eddig nem mertem elmondani nektek, mert nagyon félek, mi fog történni az orvosnál, és nem akarom, hogy levágja a fitymámat! Kérlek, segítsetek!" <<<

Ha csak ennyit mondasz nekik, nincs az a normális szülő, aki nem venné figyelembe a saját gyermeke érdekeit és aggályait, ill. nem kezelné azokat komolyan!

Lehet, hogy vmelyikőjük kéri, hogy mutasd meg neki(k), ekkor ne szégyelld magad, próbálj meg nyugodt maradni, nem fognak bántani, csak megnézik, esetleg megpróbálják ők is hátrahúzni, EZ NEM CIKI, NE IS ÉREZD ANNAK! :-o

Ha úgy érzik, ehhez orvos kell, el fognak vinni a háziorvoshoz/urológushoz, akinél hogy mi fog történni, azért írtam a fenti kérdéseket, hogy feltedd neki! Neki válaszolnia kell, addig nem nyúlhat hozzád! A vizsgálatnál legalább az egyik szülőd jelen lesz, ha te nem mered megkérdezni a fentieket, kérd meg a rendelőbe lépés előtt, hogy kérdezze meg ezeket, amiket feljebb leírtam neked!

Sztem a doki annyit fog csinálni veled, ha csak letapadásod van, hogy felfekszel a vizsgálóasztalra, hátrahúzza a fütyiden a bőrt, ha nem megy akkor sem hátra, akkor 1xűen hátrarántja. Ehhez szurit nem hiszem, hogy fog adni, fájni nem, inkább talán csak egy kicsit csípni fog, és azután felír egy kenőcsöt, amivel esténként kenned kell a fitymádat meg a makkod felszínét és ennyi.

Ha szűkületed is van, (nem tudom, ezt még írd meg...) akkor egyértelműen urológushoz kell elmenned, de minél előbb, annál jobb! Hogy ő mit fog csinálni, azt majd akkor leírom, ha tényleg kiderül az van-e.

Le7, hogy a heréidet még megnézi, ha így lesz ne ellenkezz vele, ez a te érdekedben történik!

11 éves fiú vagy, ha tovább vársz, később sokkal rosszabb lesz a helyzeted, a félelmeid meg még nagyobbak, mert jóval többet fogsz rajta agyalni, ahogyan a többi korodbeli gátlásos gyerek.

LÉGY OKOS, ÉS BÁTOR! MONDD EL NEKIK MÉG MA este, és NE VÁRJ TOVÁBB!!!

Ha kérdésed van, itt megtalálsz vagy >>priviben. Ne félj feltenni őket!

Ha beszéltél velük, írj vissza, és mondd el, mi tötént, okés?

Fel a fejjel, és ne agyalj ezen tovább, Pajtás! :-)

A szüleid segíteni fognak, te pedig ne félj, nem lesz semmi baj! Bízz bennem! Okés? ;-)

Üdv: EE

2010. júl. 17. 19:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!