Olyan kedvtelen vagyok, mikor áll a cerka..
Nem nagyon lelkesed már oda érte, de kisért.
Végre hasznosíthatom a - sajnos negatív - tapasztalatom. Nekem nagyon megsérült a prosztatám egyszer maszti közben, és szerintem az volt a baj, hogy túl sok ideig csináltam egyhuzamban.
Ezért azt javaslom, sőt nyomatékosan mondom, hogy csakis akkor nyúlj magadhoz, ha nagyon kívánod, mert akkor gyorsan el fogsz menni, és nem lesz túl sok ideig megduzzadva a prosztatád (mert ugye az is merevedik a hímvesszővel együtt).
Tehát teszem azt például unalomból, ha amúgy nem vágysz rá nagyon, semmiképpen se csináld, mert ha sok ideig tart a dolog, úgy megsérül a prosztatád, hogy egy életen át szenvedsz majd vele.
Egyébként pedig az "csak" esztétika, hogy a fitymád meg csúnya ráncos lesz a sok masztitól, szóval amiatt sem ajánlott.
Egyébként pedig azzal tudod még segíteni magadat, hogy elkerüld a prosztatagyulladást, ha nyáron mikor kijössz a hideg vízből a strandon, rögtön lecseréled a vizes fürdőnadrágodat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!