Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Körülmetéltek tudok segíteni?

Körülmetéltek tudok segíteni?

Figyelt kérdés
Sajnos én az áldozata lettem és az lenne a kérdésem, hogy mennyi idő után múlik el az ödéma és és lányok szeretik körülmetélt péniszt? :S
2010. júl. 15. 16:32
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
78%
Nekem 1 hónap múlva kellene vágatni:( Kérdésem hogy a csupaszon maradt makkod ennyi idő után hogy néz ki, ill. a műtét után hogy viselted. Légyszi meséld el mert én nagyon parázok. A doki semmit nem mondott, csak hogy metélni kell és kész.
2010. júl. 16. 18:53
 12/15 A kérdező kommentje:
Ment a privi, utolsó
2010. júl. 16. 21:15
 13/15 anonim ***** válasza:

@ 18:53-as

@ Kérdező

Mindkettőtöknek küldtem egy >>privimailt. Megkaptátok?

2010. júl. 19. 14:10
 14/15 A kérdező kommentje:
Meg
2010. júl. 19. 16:04
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Hali ismét!

Mivel válasz nem érkezett egyikőtöknek sem küldött privire sem,... akkor itt megismétlem mondanivalómat:

@ 18:53-as

Nem tudni semmi érdemleges infót a szűkületedről, de nem biztos, hogy kell metélni! Épp ma beszéltem személyesen egy urológussal a témáról, ő is megerősített abban, hogy vannak más megoldások is. A legegyszerűbb megoldás kétségtelenül a körülmetélés, amit helyenként már "divatból" is csinálnak (sztem ez szánalmas), de mivel sokan paráznak tőle -- ahogy te is --, emiatt nem mernek "belevágni" sem.

A doki részletesebben kifejtette kérdésemre azt is, hogy klasszikus kétoldali bemetszés, ill. a Z-plasztika is elég elterjedt, ÉS PERSZE EZEKET NEMCSAK GYERMEKKORBAN, HANEM FELNŐTTKÉNT IS ALKALMAZNI LEHET! Ha valahol hegesedés tapasztal6ó, (átlagosan a bőrgyűrűig, ami beszorítja a makkodat), gyakran elég CSAK ODÁIG ELTÁVOLÍTANI (ez a részleges körülmetélés), a fitymaplasztikába ez is beletartozik. Lehet, hogy neked elég lenne csak ennyi, a maradék fitymád megmarad6na, de addig, amíg nem beszélsz a bajodról részletesebben, ezt nem le7 addig kideríteni, és le7, hogy emiatt TELJESEN eltávolítják az ÖSSZES fitymádat. Utána meg már nem fox tudni mit csinálni, csak sajnálkozni magadon, akárcsak a Kérdező, aki ucsak megszívta ezzel.

A TE TESTEDDEL TE RENDELKEZEL!

Van olyan jogod, hogy NEM FEKSZEL FEL A MŰTŐASZTALRA, ill. kérhetsz másik orvost is.

A szüleid által aláírt beleegyezési nyilatkozat (ha nem töltötted még be a 18. életévedet) csak arról szól, hogy ők, mint érted felelős személyek engedélyezik azt, hogy az orvos elvégezze rajtad az beavatkozást, amivel ők megbízták őt. De ha ezzel -- mint beavatkozással -- te nem vagy kibékülve, akkor hiába a nyilatkozat, SENKI NEM KÖTELEZHET téged ARRA, HOGY ALÁFEKÜDJ AZ ORVOS KEZÉNEK HA NEM AKAROD, MÉG A SZÜLEID/GYÁMJAID/NEVELŐID SE!!! A doki HIÁBA KAPOTT ENGEDÉLYT A MŰTÉT elvégzéséRE az érdekeid kötelező képviselésével megbízott személyek által, HA NINCS OTT A PÁCIENS! :-o

De ahhoz, hogy az érdekeid érvényesül7senek, ahhoz KI KELL NYITNOD A SZÁD, MEG KELL SZÓLALNOD ÉS KI KELL JELENTENED, HOGY TE NEM FOGOD ENGEDNI ELVÉGEZTETNI MAGADON A MŰTÉTET, MERT EZZEL NEM VAGY KIBÉKÜLVE/NEM BÍZOL AZ ORVOSBAN! Ha ezt nem mondod meg a szüleidnek, NEM FOGJÁK maguktól tudni, hogy te mit akarsz, emiatt -- mert ők vsz. azt hiszik jónak, vagy pedig, mert az orvos telebeszélte a fejüket azzal, hogy más megoldás nincs (AMI NEM IGAZ!) -- csakazértis rá fognak beszélni a műtétre, az meg neked le7 rossz!

A teljes körülmetélés egy választható opció a sok közül, CSAK AKKOR MENJ BELE, HA TE IS 100%-IG AKAROD, ÉS BELEEGYEZEL, HOGY TELJESEN LEVÁGJÁK A FITYMÁDAT!

Ha mégis elvégezteted a műtétet úgy, hogy TE nem vagy kibékülve 100%-ig annak várható következményeivel, akkor úgy fogsz járni, mint a többi póruljárt sorstársad: SZENVEDNI FOGSZ, NEM IS KEVESET, LELKILEG GÁTLÁSOS LE7SZ, az egész beavatkozás RÁNYOM6JA BÉLYEGÉT A JÖVŐBENI ÉLETEDRE, így nagy vszséggel még 1 áldozattal többet köszönt7ünk az akaratod ellenére (erőszakkal?) mégis elvégzett teljes fitymaeltávolító műtéted után személyedben itt a GyK-n.

!!! CSAK AKKOR MONDJ IGENT VMIRE, HA AZT A VMIT 100%-IG AKAROD!

HA NEM AKARSZ VMIT, MERJ NEM-ET MONDANI, ÉS ELMONDANI HOGY VALÓJÁBAN MIT AKARSZ HELYETTE, MIK AZ ELKÉPZELÉSEID KÜLÖNBEN MEGSZÍVOD!?! Tudd, hogy ambuláns problémánál (mert ez az) MINDIG VAN MÁS MEGOLDÁS, MÁSABB OPCIÓ, MÁSIK ORVOS!

======

@ Kérdező

Tőled pedig várnám, a történetedet azzal kapcs., h. ki műtött, mért műtött, mikor műtött és mik a tapasztalataid az orvosról, aki vizsgált ill. műtött, esetleg rászedett (téged ill. a szüleidet is?)!?

Üdv: EE

2010. júl. 23. 16:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!