Körülmetéltek tudok segíteni?
Figyelt kérdés
Sajnos én az áldozata lettem és az lenne a kérdésem, hogy mennyi idő után múlik el az ödéma és és lányok szeretik körülmetélt péniszt? :S2010. júl. 15. 16:32
1/15 A kérdező kommentje:
*Tudtok
2010. júl. 15. 16:35
2/15 anonim válasza:
Hogy lettél az áldozata?? Amíg aludtál, levágta Fitymatyi??
3/15 A kérdező kommentje:
Fitymatúltengés, fitymaszűkület és hiába magyaráztam anyámnak is, hogy van rá más mód, de sajnos rátudtak beszélni és k*rvára megbántam :S
2010. júl. 15. 16:42
4/15 anonim válasza:
Engem az érdekelne miért lettél az áldozata?? (engem őszintén szerintem zavarna ha a barátom így járna -szerencsére nem-) L/18
5/15 A kérdező kommentje:
Hát az a baj vele, hogy 4-5 hónapja műtöttek kb. és nem múlt el még teljesen az ödéma szerintem nem is fog mert már legalább 2 hónapja ugyan ekkora és szerintem így csunya még kicsit heges és csúnya szerintem :(
2010. júl. 15. 16:46
6/15 anonim válasza:
Körülbelül 1 hónappal az operáció után próbálkozhatsz bátran, addigra nem látszik majd semmi csak hogy körül vagy metélve.
A kérdés második részéhez: nemtudom, gondolom ez mindenkinek a sajátja, az én tapasztalataim szerint vagy nem törődnek vele, vagy tetszik nekik. Dehát ízlések és pofonok...
7/15 anonim válasza:
Előbbi vagyok, bocs, nem olvastqam végig minden kommentet, ha olyan régóta nem gyógyult akkor fordulj orvoshoz, lehet h valami bőrbetegség
8/15 A kérdező kommentje:
de nekem ödéma kb 5 hónapja nem múlik el :(
2010. júl. 15. 16:50
9/15 A kérdező kommentje:
El fogok menni igaz barátnőmet ez nem zavarja mármint a körülmetélés de így nemjó ott van kis duzzanat :S
2010. júl. 15. 16:55
10/15 anonim válasza:
Nekem volt körülmetélt párom több is. Én jobban szerettem, mint a bőröset. Sokkal könnyebb tisztán is tartani. Egyébként nagyon sok fiú körül van metélve. Muszlimok, zsidók is. Sok előnye van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!