Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mik a fitymaszűkület pontos...

Mik a fitymaszűkület pontos tünetei?

Figyelt kérdés
merevedésnél nem húzható csak hátra teljesen a fityma, ez azt jelenti, hogy a makk mögé tudom húzni annál lejebb nem, de ha magától hagyom, merevedés után, hogy feljöjjön a fityma akkor egy pici rész beleakad, így csak kézzel tudom visszahúzni a normális helyére.
2010. júl. 14. 00:25
 1/6 anonim ***** válasza:
ha kézzel hátratudod húzni, akkor még semmi gáz.
2010. júl. 14. 01:12
 2/6 anonim ***** válasza:
Amit a kérdésedben leírtál ismételd meg, de úgy, hogy egy pici vazelinnel vagy olajjal! Aztán írj megint!
2010. júl. 14. 01:18
 3/6 anonim ***** válasza:
Fürdés után, amikor fölpuhulva van a bőr, akkor húzogasd, tágítsd finoman, hogy ne repedjen be. A műtétet szerintem simán elkerülöd, ha óvatosan, türelmesen csinálod kitartóan
2010. júl. 14. 11:01
 4/6 A kérdező kommentje:

oké akkor mostantól majd csinálom:) remélem jó lesz minden:)

kösz a választ

2010. júl. 14. 11:31
 5/6 anonim ***** válasza:

makk mögé húzni tudod

tovább hová akarod? zacsidig? :D

ha sikosítva hátra tudod húzni, ergo a fitymádat a makkról le, és vissza, akkor nincs fitymaszűkületed

ha kicsit nehézkes, akkor jó eséllyel tágítással megoldható

ha egyáltalán nem tudod hátrahúzni a merev péniszed makkjáról a fitymádat, akkor kell szike alá feküdnöd, különben nem

2010. júl. 14. 15:26
 6/6 anonim ***** válasza:

.... csak nem mindegy, hogy a szikével KI és MIT csinál.

Érdemes a részletekre figyelni: a fitymából minél többet meg kell tartani, mert ami hiányzik, az valóban HIÁNY lehet :(

2010. júl. 15. 10:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!