Hereműtét után, hány napig nem lehet sportolni? (kondizok! )
Hát attól függ pontosan mit csináltak szerintem 1-1,5 ne majd utána is inkább csak kis súllyal majd 3 hét után megint mehet rendesen.
Nekem tavaly volt körülmetélésem én rá 1 napra már gyúrtam. Bár az kisebb műtét volt.
A jobb herém az ágyékomban van,azt veszik ki. Holnap lesz a műtét,de elvileg csütörtökön hazajöhetek.
Az Orvos azt mondta a felépülési idő 7-10 nap.
Hali!
Mármint... eltávolítják a jobb herédet? <8-S
Megkérdez7M, hány éves vagy most?
Üdv: EE
Úúú... az így már kellemetlen...
_ Hogy és mikor derült ki, hogy az az ágyékban van, és az, hogy ki kell venni?
_ Okozott-e az ágyékban ragadt heréd vmiféle problémát, fájdalmat, nehézséget eddigiek során?
_ Altatnak majd?
_ Orvos eddigiekben soha nem vizsgált ott téged (herék+fütyesz)?
_ Hogy fogadtad a herekivételt?
_ Az majd érdekelne, hogy mi miatt ragadt fent a heréd az ágyékcsatornában, talán tégedet is érdekelne...
Egyébként KITARTÁST kívánok, és gyógyulást! :-)
A guggolást nagy súllyal lehetőleg hanyagold szerintem és ne csak egykét hétig. Én tuti, hogy nem csinálnám még akkor se, ha a doki engedi.
Főleg nem egy herével!
Basszus, vigyázz magadra....
Első válaszoló, nekem is volt körülmetélésem, de nekem hosszabb volt a lábadozás és nagyon ronda és élvezhetetlen eredménye lett :(
Hát 2 héttel a műtét előtt. Giondoltam már hogy ki kell venni,utána olvastam. Egyébként nem okozott semmiféle problémát,csak ugye fenn állt a rákosodás veszélye. Altattak,vénán keresztül.
Kiskoromban vizsgáltak,de azt modnta za orvos hogy majd pubertáns korba lejön...:D
Nem tudom mi miatt,a bal is fennvolt,de az lejött és egézséges. Egyébként nem rázott meg a hír,hogy csak 1 van,nem foglalkozok vele,szerintem lényegtelen. Gyerekem ugyanúgy lehet,szóval mindegy :)
Hali ismét!
Annak örülök, hogy most már túlvagy ezen az egészen, (már fel is épültél glom,...) ill. hogy lelkileg ez nem okozott gondot. Nem mindenki áll hozzá így, ahogy te, én meg nem ismerlek tégedet, gőzöm nincs, milyen személyiség le7sz éppen ezért azt sem tudtam előre felbecsülni, hogy hogyan fogod feldolgozni ezt az egészet!!??
Így jobban belegondolva, nagy vszséggel az anyaméhben nem zárult rendesen az ágyékcsatorna és a heréid sem megfelelően rögzültek a herezacskóban,... gyanítom, ezért ingázott a heréd... ill. ragadt fenn az ágyékcsatonában. (RETENTIO TESTIS... -- Ingahere, ágyékcsatornában ragadt here) Azonban a dokid véleménye mindenképp érdekelt volna erről, mit mondott!? (A gyerekkori dokid -- aki azt mta, h. a serdülőkorodban majd "biztosan" lejön a heréd -- meg egy 6almas barom. >:-T )
Azért mindenesetre a helyedben csináltatnék egy spermavizsgálatot, és lecsekkoltatnám, h. minden rendben van-e odalenn!?
:-o NE FELEDD!!! A bal herével mindig gyakoribbak a gebaszok, mint a jobbal!
_ A lábadozás hogy zajlott?
_ Hol metszettek be? ...stb.
Számos kérdésem lenne... nem tudom, lenne-e kedved kicsit részletesebben mesélni a műtétedről!? Engem mindenesetre -- mint minden hasonló kuriózum -- érdekelnének a részletek! (Még akkor is, ha némi idő azért el is telt azóta, hogy megírtad a rövid helyzetjelentésedet nekünk...)
Gyere, oszd meg velem a tapasztalataidat! :-) Így másoknak is tudnék velük segíteni, ehhez azonban te is kellesz...! o.O
Ha benne vagy írj >>privit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!