Hereműtét után hány napig tartanak még bennt a kórházban?
Nos,a jobb herém nem szállt le mint,16éves vagyok,pár hét múlva műtétem lesz. Az orvos mondta mivel ágyékban van,ott fogja felmetszeni. Altatni is fognak.
Műtét utána,hány napig kell bennt lennem a kórházba?
Sok napig nem szeretnek bent tartani. Én úgy sejtem, hogy megfigyelnek, a műtét utáni egy nap lesz a lényeg, legalább a műtéti altatás után pihensz kicsit, meg látszik, hogy hogy reagál a műtéti terület, jobb, ha bent vagy, kéznél, ha esetleg valami föllép (gyulladás, ödéma, gennyesedés, stb) és akkor egyből látják.
Nem hiszem, hogy probléma lenne ezzel a dologgal, ne izgulj nagyon, de azért a here elég fontos dolog ahhoz, hogy ne is azon törd a fejed, hogy mielőbb hazajuss. Pont a here az, amivel, ha probléma van, akkor érdemes gyorsan beavatkozni
Értem. Arra lennék még kiváncsi,hogy a műtét után,mikro felkellek,mennyire fog fájni az a varrat?
illetve az heg marad,ugye?
A heg szinte láthatatlan lesz idővel.
A kérdés, hogy vágnak vagy laparoszkóppal csinálják.
A laparoszkópos műtét után egy vagy több ( attól függ, hány bemetszést ejtenek ) kb: 1.5 cm-est heg marad.
A műtét helye mindenképp fájni fog, de nem elviselhetetlen.
Kapni fogysz fájdalomcsillapítókat, ha szükséged van rá.
Bent léted 1-2 napos lesz, az állapotodtól függően, ezt majd a műtő orvosod, vagy az osztályvezető fogja eldönteni.
Kitartás, és ne félj!!
Az altatás meg tök buli :D
Oké,köszi:D
Remélem túlélem,a kórháztól tartok,mindig is utáltam...:D
Az altatás az infúzion keresztül megy,ugye?
Engem is ezekkel a panaszokkal műtöttek, nem szállt le a jobb herém, én még 7 éves voltam mikor nekem csinálták, nálam az naltatás nem az infúzión keresztül ment, a műtőben egy nagy "maszkot" nyomtak a fejemre, és valami gázzal altattak el. Nem tudom hogy ngem meddíg tartottak bennt, de az 1. napon felállni sem tudtam , utána meg járni alig, terpeszben.
De hamar túl lehet esni rajta, és a felépülés is hamar megy :D
Elmondom nálam, hogy zajlott a műtét előkészítése.
Kaptam antibiotikumot, majd nyugi szurit.
Felvittek a műtő elé, ott leborotváltak, majd betoltak.
Arra konkrétan nem emlékszem, hogy infúzióba kaptam volna az altatót, de a kézfejemet megbökték arra emlékszem.
Egy fehéres, enyhén sárga színű folyadékot nyomtak belém, amitől csak elkábultam, de nem aludtam el.
Aztán megkérdezték a nevem, súlyom, korom.
Kapásból válaszoltam, s arra emlékszem, hogy valaki azt mondta, hogy - Hmmm még egész jól magánál van!
Ekkor jött a maszk és számolnom kellett.
Nem jutottam el 10-ig és filmszakadás.
Értem köszi :D
fúú remélem gyorsan felépülök.nincs sok kedvem napokig bénának lenni. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!