Rutin hereműtét után mennyit pénzt szokás adni az orvosnak illetve az altató orvosnak?
Egy feljelentést a rendőrségen és az orvosi kamaránál.
A hálapénzt meg el kéne már felejteni! Ostobák adják, és mivel a köznép teszi ezt szokássá, sok orvos megtéved és elkezdenek visszaélni a helyzettel. Aztán meg, akinek nincs pénze, neki meg nem azt az ellátást adják.
Ha hülye vagy, fizetsz, más meg miattad (is) "ráfizet"! >:O
Én is azt mondom, hogy semmit. Köszönd meg szépen és kész. Ez a munkája, ezért kap fizetést.
És senki ne jöjjön azzal, hogy milyen kevés fizetésért. A bölcsődei gondozó, óvónő, tanítók és tanárok sem kapnak hálapénzt a szülőktől, amiért Pistikét naphosszat terelgetik, nevelgetik, a húspultban sem adsz plusz pénzt, ha szép az áru és a buszvezetőnek sem nyomsz borítékot a zsebébe, ha nem karambolozik útközben.
Én egyszer sem adtam pénzt orvosnak, még ha úgy is állt mellém, hogy véletlen hát ha be tudom csúsztatni azt a borítékot.
Kínos néhány másodperc volt, de aztán vette a lapot.
Köszönd meg, és távozz a helyiségből!
Az előttem kommentelőkkel teljes mértékben nem értek egyet!
Soha nem hasonlístd össze egy orvos munkáját , egy hétköznapi buszsofőr, húspultos, tanítóéval.
Akinek nem világos a helyzet annak kár is magyarázni.
A pénzt a pénztárcád mélysége és a műtét jellege határozza meg.
Egy szívsebész szakmai önéletrajza, röviden: a Sote-Áok-án 6 év tanulmyi idő, további 4év az általános sebészeti szakvizsgáig, ezután 3év tanulmyány a az érsebészeti szakvizsgához, majd további 2 év a szívsebészeti szakvizsgához( külföldi tanulmány utak).
A buszsofőr nem keres elegendőt, egy tanár sem, ez tény.
De összehasonlíthatatlan egy sebész orvos, vagy aneszteziológus munkájával és tudásával. "Többet" dolgozik, és többet érdemel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!