Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Rutin hereműtét után mennyit...

Rutin hereműtét után mennyit pénzt szokás adni az orvosnak illetve az altató orvosnak?

Figyelt kérdés
2010. júl. 12. 17:06
 1/7 anonim ***** válasza:
86%
miért kellene. rádió1en pont ez volt 1 hete téma, vagyis szüléses. nem kötelező. csak ha nagyon akarsz. ez a dolga. én árulom a húst az üzletben, senkinek sem adok el rosszat-még ha ez a főnök utasítása is- és mégsem kértem, vagy kapok érte egy vásárlótól sem plussz pénzt. ez csak egy társadalomban keltett elképzelés és szokás.
2010. júl. 12. 17:10
 2/7 anonim ***** válasza:
83%
Semennyit! Köszönd meg szépen és ezzel el is lesz intézve.
2010. júl. 12. 17:18
 3/7 anonim ***** válasza:
83%

Egy feljelentést a rendőrségen és az orvosi kamaránál.

A hálapénzt meg el kéne már felejteni! Ostobák adják, és mivel a köznép teszi ezt szokássá, sok orvos megtéved és elkezdenek visszaélni a helyzettel. Aztán meg, akinek nincs pénze, neki meg nem azt az ellátást adják.

Ha hülye vagy, fizetsz, más meg miattad (is) "ráfizet"! >:O

2010. júl. 12. 17:28
 4/7 anonim ***** válasza:
59%

Én is azt mondom, hogy semmit. Köszönd meg szépen és kész. Ez a munkája, ezért kap fizetést.

És senki ne jöjjön azzal, hogy milyen kevés fizetésért. A bölcsődei gondozó, óvónő, tanítók és tanárok sem kapnak hálapénzt a szülőktől, amiért Pistikét naphosszat terelgetik, nevelgetik, a húspultban sem adsz plusz pénzt, ha szép az áru és a buszvezetőnek sem nyomsz borítékot a zsebébe, ha nem karambolozik útközben.

2010. júl. 12. 18:04
 5/7 anonim ***** válasza:
69%

Én egyszer sem adtam pénzt orvosnak, még ha úgy is állt mellém, hogy véletlen hát ha be tudom csúsztatni azt a borítékot.

Kínos néhány másodperc volt, de aztán vette a lapot.

Köszönd meg, és távozz a helyiségből!

2010. júl. 14. 10:44
 6/7 anonim válasza:

Az előttem kommentelőkkel teljes mértékben nem értek egyet!

Soha nem hasonlístd össze egy orvos munkáját , egy hétköznapi buszsofőr, húspultos, tanítóéval.

Akinek nem világos a helyzet annak kár is magyarázni.

A pénzt a pénztárcád mélysége és a műtét jellege határozza meg.

Egy szívsebész szakmai önéletrajza, röviden: a Sote-Áok-án 6 év tanulmyi idő, további 4év az általános sebészeti szakvizsgáig, ezután 3év tanulmyány a az érsebészeti szakvizsgához, majd további 2 év a szívsebészeti szakvizsgához( külföldi tanulmány utak).

A buszsofőr nem keres elegendőt, egy tanár sem, ez tény.

De összehasonlíthatatlan egy sebész orvos, vagy aneszteziológus munkájával és tudásával. "Többet" dolgozik, és többet érdemel!

2011. dec. 1. 15:43
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem a hálapénz nem egy szokás, hanem akkor adja az ember, ha teljes mértékben meg van elégedve az orvossal, mind emberileg, mind szakmailag. Nem gondolom rossz dolognak, azért mert az ember az étteremben is ad borravalót ha a kiszolgálással elégedett! Ha pénzt akarsz adni, hát adj, adj annyit amennyit jónak gondolsz! Ha nem akarsz, ne adj, ez ennyire egyszerű.
2018. febr. 1. 15:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!