Annak, hogy utálom a napfényt és a meleget, fiziológiai vagy pszichlógiai okai lehetnek?
Ha utálod, az pszichológia. Ha rosszul leszel tőle, az belgyógyászat.
Ha rosszul leszel a napfénytől, annak pl. nagyon is konkrét szervi megbetegedések az okai. Ha csak nem szereted, az az ízlések és pofonok esete.
http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__egyeb-kerdesek__9968..
ne haragudj légyszi válaszoljatok fontos lenne és a kommenteimet vegyétek figyelembe
az előző vagyok aki 'belerontott' a kérdésedbe
szerintem egyszerűbben meg tudnánk mondani, hogy mi az oka, ha tudnánk, hogy miért utálod a napot és a ködöt a hideget stb. miért szereted
de szerintem csak pszichológiai oka lehet
Egyszerűen zavar a nap, a meleg és a fény.
Ha hideg van és sötét "feltöltődök energiával", mígy nyáron a 30 fokban alig tudok valamit is csinálni. Légkondi nélkül nem tudom mi lenne.
A fénytől néha megfájdul a fejem. Kontaktlencsém van, ha ez számít. Kék szem, szőke haj. Akkor ezek szerint csak északi vagyok?
a belerontó vagyok
szerintem csak északi vagy...az emberek többsége punnyadt nyáron, mivel meleg van...és szerintem senki sem szereti hőséget
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!