Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mai nap delutan 2 kor es fel...

Mai nap delutan 2 kor es fel 5 fele megrazott az aram (220) nem erzek semmi kulonoset. De ettol fuggetlenul lehet valami bajom? Nincs kedvem elrontani a napomat azzal, hogy bent vagyok a korhazban egy napot.

Figyelt kérdés

#áramütés #áram #csípés #rázás #megrázott az áram
2019. jún. 25. 19:04
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

"akkor tudtommal és tapasztalatommal nem fog egyszer csak senki összerogyni ott, ahol van"

A tapasztalatoddal nem vitázom, de a tudásod elég helytelen.

2019. jún. 25. 20:30
 12/14 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy helytelen a tudásom, de akkor tessék:

[link]

Kérdezőnek a világon semmi baja nem lesz, ha eddig nem lett.

2019. jún. 25. 20:37
 13/14 anonim ***** válasza:
Ebben a cikkben nem esik szó arról, hogy van-e, vagy nincs későbbi hatás. Én viszont tudok olyant mondani, amiben tárgyalják.
2019. jún. 26. 15:14
 14/14 anonim ***** válasza:

És akkor miért nem linkeled?

Meg amúgy nagyon nem mindegy, hogy ac vagy dc (váltakozó vagy egyen) áramról van szó.

Egyenárammal csinálják az elektrolízist. Vizet hidrogénre és oxigénre bontanak vele. Na ezt meg tudja csinálni a vérrel is az után simán kellhet vérátömlesztés. De mint mondtam, engem is vágott meg hálózati áram, a környezetemben nagyon sok a villanyász, egyszer legalább megcsapta már őket életükben. Nagyon kevesen voltak csak orvosnál vele és mind él még.

De nekem aztán mindegy. Én tuti nem mennék, ha csak megcsípne és nem lennék utána kicsit sem furán pár órán keresztül. Utána már elég valószínűtlen hogy bármi gond lenne, de kérlek tényekkel, leírásokkal, személyes tapasztalataiddal korrigáld súlyos tévedéseim. :)

2019. jún. 26. 18:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!