Mai nap delutan 2 kor es fel 5 fele megrazott az aram (220) nem erzek semmi kulonoset. De ettol fuggetlenul lehet valami bajom? Nincs kedvem elrontani a napomat azzal, hogy bent vagyok a korhazban egy napot.
Melyik két ponton ment át az áram? Ha a szíveden ment keresztül akkor nem ártana dokihoz menni.
Ha mondjuk csak hüvelykujj és mutatóujj akkor nem hiszem hogy gond lenne. De elvileg minden esetben el kellene menni az orvoshoz és ÉKG-ra kötni.
Mindenesetre igyal sok vizet.
Hát nem tudom. Engem egyszer szó szerint fejbe vágott a 230, de szerintem mákom lehetett, hogy szét voltam ázva teljesen. Kis ideig fémes ízt éreztem, egy bő órán át valamiért az volt bennem, hogy inni/enni inkább ne, szóval azt mellőztem, de különben semmi extra fura érzés, és nem is lett tőle bajom hosszú távon se.
Az egyenáram veszélyesebb, alattomosabb. A 230, ha belezavar a szívritmusba, azt szerintem lehet érezni, de ha azt nem tette meg, akkor tudtommal és tapasztalatommal nem fog egyszer csak senki összerogyni ott, ahol van. Rengeteg ismerősömet csípte már meg a hálózati áram és még mindegyikük él és virul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!