Katonai rendesznek mindenki elore tiszteleg fuggetlenul rendfokozattol?
Figyelt kérdés
2019. febr. 16. 11:11
1/9 anonim válasza:
Nem, a rendfozokatok ugyan úgy érvényesek, ők ha jól tudom minimálisan őrmesteri rendfokozattal rendelkeznek
2/9 A kérdező kommentje:
nekünk azt mondták, h mindig előre tisztelgünk nekünk, de nemtom hol van ez leírva?
2019. febr. 16. 13:13
3/9 anonim válasza:
Gondolom mert magasabb rendfokozatban van mint ti
4/9 A kérdező kommentje:
nem nagyon vannak magasabb rendfokozatban ez az érdekes
2019. febr. 16. 13:53
6/9 anonim válasza:
nem kell nekik előre tisztelegni. Nincs leírva a szolg szabba, onnantól meg nem jelenthet fel és ígyjárt...
7/9 A kérdező kommentje:
vhol biztos megjelenik ez írottan is, mert többen is mondták és csinálják, h előre tisztelegnek nekik.
sőt az a fura, hogy hallottam, h beszólt rendész vkinek, h emelje meg a kezét, ami nem is volt magasabb rendfokozatú
2019. febr. 16. 14:54
8/9 anonim válasza:
Itt vagyok már egy ideje és elhiheted nincs ilyen szabály.
Max helyőrségi parancsban adhatta ki az illetékes parancsnok, de honvédség wide 100% hogy nincs.
Ha mégis találsz ilyen szabályzót oszd meg velem nyugodtan mert nembánom ha nincs igazam, de szinte teljesen biztos vagy benne h igazam van.
9/9 anonim válasza:
Közkancsóként mindenkinek tisztelegnek kell😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!