Hogyan tudnám a felfázás kiújulását megelőzni?
Figyelt kérdés
Egy éve futás közben felfáztam (fiú vagyok). Kikezeltem, de azóta majdnem minden futás után újra előjön. Mi a fenét tudok csinálni? Már nagyon unom az ülőfürdőt és ezt a folyamatos kellemetlen érzést. Szedek tőzegáfonya kapszulát is, de ez sem előzi meg a bajt. Az orvos írt fel Sumetrolimot, ami be is vállt addig, amíg nem jött a következő futás.
Segítsetek légyszíves!
2010. júl. 9. 08:49
1/1 anonim válasza:
hát nagyon nem tudsz mit tenni..én ugyanígy vagyok mint te csak lányban :) én is kikezeltem de amint vmi pici hideg ér máris visszatér :S
esetleg annyit tehetsz az ügy érdekében hogy jobban felöltözöl és a ruha alá a derekad köré mondjuk egy sálat kötsz ami melegen tart...tudom igaz most nagyon meleg van de inkább izzadj mint egy ló minthogy utána szenvedj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!