Ha felfázás/megfázás miatt fáj a vesém, akkor mi a jobb, ha sok folyadékot iszok vagy ha keveset?
Figyelt kérdés
2011. jan. 28. 17:06
2/7 Sexylady válasza:
mindenképpen sokat.cickafarkteát igyál, és forróvízzel teli üveg palackot szoríts az alhasadhoz :)
3/7 anonim válasza:
Ilyenkor a legjobb ha iszol éjjel-nappal. Nem számít, hogy nem vagy szomjas akkor is igyál!!
4/7 tetris válasza:
Döntsd magadba literszám a teát, hogy jól átmosódjanak a vesék!!!!!
5/7 anonim válasza:
citromos teát + c vitamin marékszámra (felesleg vizelettel ürül és nem szeretik a savas közeget a bacik)
+ DOKI és antibiotikum, amit ír!!!
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2011. jan. 28. 19:24
7/7 meow1007 válasza:
Tudom mar eleg regi a kerdes de ez szol minden ide tevedonek. Ha faj a vesed mindenkepp orvos. Nekem is fajt es egy hetig korhazban kellett lennem. Vese medence gyulladast kaptam.
Remelem azert jobban vagy azota :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!