Mindig visszajön a chlamydia és a felfázás. Mit tegyek?
Sziasztok
A párommal 8 hónapja vagyunk együtt,egyikünk sem lépett félre és ebben teljesen bztosak vagyunk,és sajnos fél éve chlamydiát kaptunk. Aztán kigyógyultunk belőle,és mivel fogamzásgátlót szedek,nem védekeztünk.Aztán kaptam húgyuti fertőzést(felfázást) ami mint kiderült a chlamydia szövődménye,ezután a 2.teszt is pozitív lett a chlamydiára.Most kiszedtük rá mind2en a gyógyszert,és megint húgyuti fertőzést kaptam.Kétségbe vagyok esve,mert egy ördögi kört űzök ezekkel az alaptomos betegségekkel.Kérlek titeket,h adjatok tanácsot,mit tegyünk? Óvszerrel védekezünk,de sajnos újra és újra visszajön.
17/L
Állandóan oda járok,lassan több papírom lesz mint annak aki már 20 éve ott van.
És egyébként meg épp ez a baj,hogy hiába megyek dokihoz,elmegyek kikezel engem meg a páromat is és mégis visszajön,egyfolytában,és ezügyben kérnék segítséget,hátha volt már aki beleesett ugyanebbe a kalamajkába,és tudna ajánlani valamit:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!