1 hete kipróbáltam az ecstasyt.2 év után, eddig csak ittam. Tobbi lent?
Üdv, ahogy fent is olvasható , kipróbáltam, pedig mindig elleneztem. 2 eve jarok folyamatosan bulizni és mindig csak ittam. De úgy voltam vele hogy kipróbálom most. Elővigyázatosságból csak egy negyedet vettem be, Aztán egy negyed felét. Snnyi.(Nem volt pénzem annyi piára h becsiccsenjek).
Amit ereztem: folyton ölelkezni akartam, beszelni és hadartam nagyon. Igazából nem mondanám h jobban ereztem magam mint becsípve. Ugy mondanám, hogy más. Egyáltalán nem vagyok függője. Ma megint elfogyasztok egy negyedet,(meg nem biztos) aztán onnantól már csak nagyon nagyon ritkán max. Rengetegszer buliztam józanul is, elvagyok. Becsípve megjobb. Tehát nem érzem szükségét az ekinek, de egyszer elek, 2 alkalomtól nem lesz bajom-foleg nem ennyitől-. Másnap kicsit összement a férfiasságom, és bűntudatom volt, becsaptam önmagam, azóta mar megnyugodtam, hogy nem olyan nagy cucc ennyi mennyiségben.
Szerintetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!