Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » 1 hete kipróbáltam az ecstasyt...

1 hete kipróbáltam az ecstasyt.2 év után, eddig csak ittam. Tobbi lent?

Figyelt kérdés

Üdv, ahogy fent is olvasható , kipróbáltam, pedig mindig elleneztem. 2 eve jarok folyamatosan bulizni és mindig csak ittam. De úgy voltam vele hogy kipróbálom most. Elővigyázatosságból csak egy negyedet vettem be, Aztán egy negyed felét. Snnyi.(Nem volt pénzem annyi piára h becsiccsenjek).

Amit ereztem: folyton ölelkezni akartam, beszelni és hadartam nagyon. Igazából nem mondanám h jobban ereztem magam mint becsípve. Ugy mondanám, hogy más. Egyáltalán nem vagyok függője. Ma megint elfogyasztok egy negyedet,(meg nem biztos) aztán onnantól már csak nagyon nagyon ritkán max. Rengetegszer buliztam józanul is, elvagyok. Becsípve megjobb. Tehát nem érzem szükségét az ekinek, de egyszer elek, 2 alkalomtól nem lesz bajom-foleg nem ennyitől-. Másnap kicsit összement a férfiasságom, és bűntudatom volt, becsaptam önmagam, azóta mar megnyugodtam, hogy nem olyan nagy cucc ennyi mennyiségben.

Szerintetek?

2019. jún. 7. 15:02
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Így van,8as
2019. jún. 7. 16:38
 12/21 anonim ***** válasza:
69%
Boldogult ifjúkoromban én is kipróbáltam párszor, jó volt, szerettem az érzést. Aztán többet nem. Nem muszáj mindenre rákattanni, szerencsére nem vagyok egy addiktív típus. Ma már nem merném, mert sokkal megbízhatatlanabb anyagok vannak már forgalomban, fogalmad sincs, mit veszel be :/ 37/N
2019. jún. 7. 16:54
 13/21 anonim ***** válasza:
Mint az oviban. "te vagy a h.lye, neeeem, te vagy a h.lye". Szánalmas
2019. jún. 7. 16:56
 14/21 anonim ***** válasza:
Az durvább, hogy valaki a gépéről-telefonjáról beismerő vallomást tesz, hogy drogot szedett és most is be fog szedni egyet. Ha zsaru lennék, rárepülnék a gyakorira rendesen, minden nap beismerő vallomást tesz néhány agysebész, hogy épp mit szívott-szedett, vagy hogyan is kellene szednie. XD
2019. jún. 7. 19:55
 15/21 anonim válasza:
sztem tolhatod ha gondolod, de ajanlott 3 honapos kihagyasokat tartani. de 2 hetes legalabb legyen, szoval egymas utani napokon ne ekizz sztem. es ha tudod hogy konnyen rakattansz dolgokra akkor hagyd es inkabb igyal. elobb utobb szetbasz az eki ha nagyon rafuggsz szoval ovatosan banj vele.
2019. jún. 8. 23:55
 16/21 anonim ***** válasza:
Szerintem ket nap egymas utan nem jo, en nem is birnam (eleve nekem egy nap a comedown). Kell legalabb 2-4 het szunet az alkalmak kozott, mert szerintem annyira kulonleges elmeny, hogy nem szabad elrontani azzal, hogy mindennapiva teszed. Mi nagyon jokat szoktunk olyankor beszelgetni, pedig ugye partydrog, de teljesen mas gondolatok szabadulnak fel olyankor, mint mikor pialunk pl. Es mint minden, ez is fejben dol el. Par alkalomtol nem lesz bajod, de arra nagyon figyelj, hogy utcarol ne vasarolj, legyen megbizhato a forrasod, ha meg nagyon parazol, akkor lehet venni Marquis-tesztet, ami kimutatja hogy milyen hatoanyag van benne (az aranyokat nem, de a jelenletet igen).
2019. jún. 9. 09:25
 17/21 A kérdező kommentje:

Most nézem, hogy elírtam.

Nem egymast követő nap, hanem 1 hét után. Amúgy koszi a valaszokat:)

Végül nem vettem be, rájöttem hogy nincs rá szuksegem

2019. jún. 10. 01:35
 18/21 anonim ***** válasza:
Teljesen a te döntésed, hogy később használod e vagy sem. Rosszabb ember nem leszel tőle, de ez nem is az a dolog aminek örülnél ha a családban kiderülne. Ha tudod magadról, hogy van egy megbízható önkontrollod akkor csináld, de mindig tudd, hogy hol a határ. Szerintem ha olyan a helyzet NÉHA beleférhet. Negyed szemtől még ne várj nagy élményt amúgy ha csak nem valami extra hatóanyagtartalmú bogyót szereztél, egy fél viszont már szépen be tud ütni:)
2019. jún. 18. 20:53
 19/21 A kérdező kommentje:

Igen, mondtak masokis hogy néha erősebb néha nem. Ezekszerint kifogtam egy erőset akkor.

Köszi a valaszt:)

2019. jún. 19. 03:40
 20/21 anonim válasza:
Az alkohol meg karosabb mint az eki
2019. júl. 15. 15:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!