Mitol fajhat a gerincem mar honapok ota?
Lent a derekamnal (vagy medence?) minden reggel faj meg ha fekszek akkor is. Fent is eleg gyakran faj hatul a gerincem. Ez mitol lehet? Megfazhatott? A poloim mindig felturodnek lehet azert. De mar vagy fel eve. Az agyam leszakadt es samlival meg szamitogephazzal van alatamasztva ettol is fajhat? Vagy mas all a hatterben? Hova erdemes fordulni ezzel ahol lehetoleg ingyen megneznek?
27F
Azért fáj, mert van.
Pontozd le, de egy orvosnak is egy kiterjedt vizsgálatsorozat után, lehet hogy csak erős tippje lenne.
Hat lehet hogy agyat kene cserelni xd
De az is sokat segithet ha a foldre rakod le a matracot es ott alszol.
Ha nem mulik el akkor se akkor sztk ba megneznek ingyen
Hát szerintem is az agyaddal van a gond,és nem a pólóval.
Menj háziorvoshoz az najd tovább küld a szakorvoshoz.
Sanja új agyat nem tudsz venni,de lehet egy új ágy is elkélne.
Ilyen fiatalon esélyes, hogy az ágy lesz a gond, de azért menj el egy orvoshoz, mert ha még az ágy is a gond, lehet jelzi, hogy később gerinc-gondod lesz
nekem így volt , kb a te korodban azt hittem, hogy azért fáj mert rossz az ágy , lecseréltem meg minden, de aztán kiderült , hogy jobb lett , volna orvoshoz , ill gyógytornászhoz menni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!