Mitől van az hogy hónapok óta nem tudom kialudni magam? Egész nap álmos, dekoncentrált, lassú vagyok. Szedtem multivitamint, de semmi javulás.
Figyelt kérdés
2019. márc. 7. 20:59
1/7 anonim válasza:
Nyilván felül kell vizsgálni az életmódodat, lefekvési-felkelési idődet, stresszre okot adó tényezőket.
2/7 A kérdező kommentje:
Három műszakban dolgozom,sajnos nem tudok azonos időben lefeküdni..Ja,és kipróbáltam a filteres citromfű teát,valerianat,de semmi javulás,továbbra sem alszom jól.Párom szerint horkolok is az utóbbi időben...
2019. márc. 7. 21:14
3/7 A kérdező kommentje:
És hát elég sok kólát,illetve szénsavas üdítőt iszom..
2019. márc. 7. 21:15
4/7 anonim válasza:
A szénsavas üdítők és a koffeintartalmú italok is jelentősen befolyásolják az alvás minőségét. A minimális koffein is emeli a vérnyomást és a pulzust, ami egy kisebb (vagy folyamatos) stresszhelyzetet még erősít. Nincs valami ami nyomaszt?
5/7 A kérdező kommentje:
Nincs semmi ami miatt feszültnek kellene lennem...Csak vhogy nonstop fáradt vok
2019. márc. 7. 21:23
6/7 anonim válasza:
Én anno ezért hagytam ott a 3 mǔszakos munkát. Egyszerǔen nem tudtam megszokni. Ugyanaz volt, mint nálad. Folyton fáradt voltam. Mondjuk én nem tudtam nappal aludni, az volt a baj.
7/7 anonim válasza:
Meg is válaszoltad a kérdésedet. És ne késlekedj az elengedhetetlen munkahelyváltással, mert egyrészt minél tovább vársz, annál rosszabb fizikai állapotba hozod magad - nincs rá ellenszer, másrészt minél később teszed ezt meg, annál erősebben csökkented az esélyét, hogy a szervezeted egyáltalán képes lesz visszaállni. Ha sokáig halogatod, egész életedben alvásproblémáid lesznek, betegség, ingerlékenység, korai halál. Nem véletlenül találták ki a napi ritmust.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!