Az miért van, hogy 2 km-t 9 percnél rövidebb idő alatt egyszerűen nem bírok lefutni?
Figyelt kérdés
Akárhogy megyek, mintha egyszerűen itt lenne a teljesítményem vége. Min kellene változtatnom, hogy jobb legyen?
23/F, 181 cm, 67 kg
2017. aug. 6. 09:07
1/6 anonim válasza:
Szerintem a táplálkozáson is múlik. Többször egyél, kevesebbet, fehérje:szénhidrát 4:1 arányban. Amúgy 9 perc szerintem tök jó ezen a távon. Meg az ionok és a folyadék is fontos.
2/6 anonim válasza:
Figyelj oda a futó technikádra is, lehet abban is van javítani, változtatni valód.
Futás közben a térdet nem szoktuk teljesen kiegyenesíteni 2 lépés között, mint normál gyaloglásnál, hanem bizonyos mértékben behajtott helyzetben marad.
Így gördülékenyebb lépéseket tudsz végezni, és azt veszed észre, hogy a testsúlyt nem helyezed át teljes mértékben egyik lábadról a másikra futás közben, valahol megoszlik a két térd között.
3/6 anonim válasza:
Ezzel a világajnokok is úgy vannak. Mindig csak a maximumot tudják futni.
4/6 anonim válasza:
Szerintem gondold át hogy a testednek tényleg jót tesz-e ha átnyomod ezen a természetes határon. Én nem tudom, csak gondold át megéri-e.
5/6 anonim válasza:
Szerintem először nem azon kell görcsölni, hogy minél gyorsabban, hanem minél kitartóbban, hogy az erőnlétet, az izmokat építsük, fejlesszük, növeljük. Ez esetben szinte automatikusan majd javul az egységnyi idő is.
6/6 anonim válasza:
És ha lefele futnál a dombon, nem fel ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!