Hogy fogyhatok 1 hét alatt 3 max 5 kilót?
Figyelt kérdés
156 cm vagyok és 48,5 kg, szeretnék vékonyabb lenni mivel nem nagyon tetszik az alakom! Normális válaszokat kérek! Köszönöm2019. máj. 3. 20:13
1/10 anonim válasza:
Úgy, hogy áttérsz a paleolit táplálkozásra. Tehát nem eszel glutént, tejterméket, szóját, cukrot. Sokat iszol tiszta vizet és mozogsz minden nap. Garantált a fogyás.
2/10 anonim válasza:
Agyturkászhoz kéne menned inkább.
3/10 anonim válasza:
Sehogy! :D
Mellesleg az alakod abszolút ideális, nem tudom mi bajod van...
4/10 A kérdező kommentje:
20:30 nagyon kedves vagy, te legalább így gondolod! Az a bajom hogy nem érzem jol magam így, megbrobálom az első commentelő tanácsát
2019. máj. 3. 20:35
5/10 anonim válasza:
Anorexiás vagy. Neked nem kellene fogynod, hanem formálódnod. Az sem baj, ha közben feljön egy kis súly.
6/10 A kérdező kommentje:
Miert lennek anorexias?
2019. máj. 4. 07:05
7/10 anonim válasza:
Én magam kérdező 160 cm magas vagyok, 48,5 kg is voltam, borzasztóan vékony voltam, nekem az ideális alakom olyan 53-54 kg-osan voltam. Tehát nincs mért fogyókúráznod!!!
És hogy miért mondják, hogy anorexiás vagy? Mert testképzavarod van, olyan súlyról akarsz fogyni, olyan súllyal látod "kövérnek" magad, amivel abszolút nem vagy kövér, nincs miből fogynod, nem kell fogynod!
Mellesleg a fiúk a formás lányokat szeretik, nem a gebéket!
8/10 A kérdező kommentje:
Akkor valami itt férre lett értelmezve, én nem érzem magam annak! Csak mások mondják és idegesít
2019. máj. 4. 11:26
9/10 anonim válasza:
Egyáltalán nem vagy kövér, formálódnod kellene, hogy eloszlasd ezt az illúziót.
10/10 A kérdező kommentje:
Rendben
2019. máj. 4. 21:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!