Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Duzzadt nyirokcsomó?

Duzzadt nyirokcsomó?

Figyelt kérdés
Megduzzadt az egyik nyirokcsomóm.A napokban vetten észre,nem vészesen nagy,kb. akkora,mint egy mandulaszem(hosszban,de szélességben azért nagyobb)...Nagyon félek tőle,mert ki tudja,mi van,hogy ha ez rák:((...Az a kérdésem,hogy ha kórházba megyek vele,azon belül hova kell menni?Meg akinek volt már hasonló,az leírhatná,hogy nála ez mit jelentett stb.Nagyon félek:(
2010. júl. 6. 09:32
 1/10 anonim ***** válasza:

Ne félj nem vagy rákos.Nekem szinte folyamatosan ez van.Azt jelenti hogy gyuladás van a szervezetemben.Nekem általában a fogamról vagy a torkomról van.Menj el egy vérvételre,körzeti orvos ad beutalót.

Jobbulást!

2010. júl. 6. 09:38
 2/10 anonim ***** válasza:
Ne korházba menj,hanem a háziorvosodhoz,majd ő megmondja hova menj,de az is lehet hogy ő fog valamit adni.
2010. júl. 6. 09:48
 3/10 anonim ***** válasza:
duzzadt nyirokcsomó gyulladást jelent a szervezetedben, nem feltétlenül kell rögtön rákra gondolni
2010. júl. 6. 09:55
 4/10 anonim ***** válasza:
pont most van a férjemnek is duzzanata a hónaljában... volt dokinál... elküldte vérvételre (ami hibátlan lett), hónalji és hasi ultrahangra és tüdőszűrésre... na ezek eredményeire várunk még... de nagyon be van parálva szegény... :(
2010. júl. 6. 10:39
 5/10 A kérdező kommentje:
Na végülis elmentem dokihoz...ő annyit mondott,hogy nem szükséges az antibiotikum,sem a kivizsgálás,azt mondta figyeljem,hogy nő e,változik e stb.Azt mondta 2 héten belül menjek vissza,ha nem múlt el,vagy ha észrevettem,hogy nőtt volna.
2010. júl. 6. 14:01
 6/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Na mit mondott az orvos?

2010. júl. 26. 14:40
 7/10 A kérdező kommentje:
Azt fentebb leírtam!:)....De szerencsére már elmúlt,úgyhogy megnyugodtam!:))
2010. júl. 26. 15:01
 8/10 anonim ***** válasza:
Nekem már több hónapja nagyobbak....érdekes módon már több antibiotikum sem hozott eredményt.......
2011. márc. 2. 22:35
 9/10 anonim ***** válasza:
Nekem is több,mint egy éva duzzadt, 2.5 cm. Voltam már góckutatáson is, de nem találták az okát. Nem tudnom mitől van...antibiotikumot is szedtem.
2011. máj. 27. 23:33
 10/10 anonim ***** válasza:
Nem ijesztegetésnek mondom de nincs seholse kizárva a rák!Én most vagyok 12 és nemrég műtötték ki a tojásnagyságú nyirokcsomómat a nyakamból...Nekem elvileg macska karmolástól lehetett...
2011. aug. 15. 12:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!