Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ma miért sírok mindenen?

Ma miért sírok mindenen?

Figyelt kérdés

sziasztok!

Nem vagyok serdülő 25 éves lány vagyok...és nem tartom magam depressziósnak sem semmi..egyszerűen ma mindenen meghallok egy dallamot akár vagy bármi és sirok...mi lehet ennek oka? de jól is esik most sírni csak magátol potyognak könnyeim meghatódok mindenen szerintetek ez mi lehet?

ohh igen hozzátenném én elég spirituális gondolkodású ember vagyok és ma kezdtem el a gyógyítókód című technikát nem tudom ki hisz benne én ki próbálom :) lehet az is okozhatja? nagyon szépen köszönöm a válaszokat

#működés #sírás #gyógyító kód
2019. ápr. 27. 22:25
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Hormonális oka lehet. Ciklus során érzékenyebb lehetsz. Kismamák szoktak ilyet csinálni még :D olvastam olyanról aki amiatt bőgött mert az autó egyedül alszik a garázsban.
2019. ápr. 28. 00:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!