Miért sírok mindenen? Hogy szedjem rendbe magam? Bővebben lent
Figyelt kérdés
Sziasztok! A problémám az, hogy az utóbbi időben annyira érzékeny vagyok, hogy az már elviselhetetlen. A múlt hónapban zokogni kezdtem a suliban azon, hogy beszakadt a körmöm. Fogalmam sincs miért. Nem azért, mert annyira fájt és nem is azért, mert rinyagép vagyok, nem a "körmöm sajnáltam", csak valamiért bőgni kezdtem. Akár boldog vagyok akár szomorú, sírnom kell. A legrosszabb, hogy a kiabálást egyáltalán nem bírom. Ha valaki kiabál velem akkor nagyon nehezemre esik visszatartani a sírást. A filmek miatt is el-eltörik a mécses. Egy sima szakítás a filmben szinte már nekem fáj. Nem dramatizálok, csak ezt érzem. Valami olyan könyvajánlást szeretnék kérni, ami megváltoztatja a nézőpontom, és úgy mindent ezzel kapcsolatban. Nehezek így a mindennapok. Kéne egy könyv, ami rádöbbent arra, hogy mindennek örülni kell. Viszont arra is kéne valami tanács, hogy ne érezzek sírásra késztetést minden apróság miatt. Lécci írjatok valami okosságot!2015. dec. 29. 00:17
2/4 A kérdező kommentje:
Kösz Dorka😘
2016. jan. 2. 22:00
3/4 anonim válasza:
ne aggódj, semmi gond veled, és a lelki edzettségeddel sem, szimplán érzékeny vagy, el kell fogadni. ☺ senki sem fog elítélni emiatt. a könyv amit ajánlok, az pedig a Napos oldal. ☺ sok sikert!
4/4 A kérdező kommentje:
Koszonom:)
2016. jan. 9. 22:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!