Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Fájdalomcsillapító hat előre?

Fájdalomcsillapító hat előre?

Figyelt kérdés
Ízületi problémáim vannak és kirándulni készülünk. Nem szeretném, hogy a fájdalmam közbe szóljon. Vannak erős gyógyszereim, de eddig csak fájdalom esetén vettem be. Esetleg jó megelőzésre is?
2019. ápr. 15. 07:04
 1/2 anonim ***** válasza:
6
2019. ápr. 15. 07:15
 2/2 anonim ***** válasza:

Ízületi problémára jó ha naponta megeszel egy kanálka mézet.Lehet propolisz krémet kapni amivel bekened a fájós területet.

Gondolom a háztartásban eleget mozogsz.

Én is csak nagy fájdalomnál veszem be a gyógyszert,amit mindig hordom a táskámban.

Szerintem előre nem kellene bevenni a pirulákat,hiszen fél órán belül biztosan hat akkor is ha ettél.

Flektornak hívják és inkább rándulások vagy komolyabb ütés esetén használandó,de nagyobb munka elvégzéséhez,kirándulásokhoz ezzel kenem be magam.

2019. ápr. 15. 07:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!