Fájdalomcsillapító hat előre?
Figyelt kérdés
Ízületi problémáim vannak és kirándulni készülünk. Nem szeretném, hogy a fájdalmam közbe szóljon. Vannak erős gyógyszereim, de eddig csak fájdalom esetén vettem be. Esetleg jó megelőzésre is?2019. ápr. 15. 07:04
2/2 anonim válasza:
Ízületi problémára jó ha naponta megeszel egy kanálka mézet.Lehet propolisz krémet kapni amivel bekened a fájós területet.
Gondolom a háztartásban eleget mozogsz.
Én is csak nagy fájdalomnál veszem be a gyógyszert,amit mindig hordom a táskámban.
Szerintem előre nem kellene bevenni a pirulákat,hiszen fél órán belül biztosan hat akkor is ha ettél.
Flektornak hívják és inkább rándulások vagy komolyabb ütés esetén használandó,de nagyobb munka elvégzéséhez,kirándulásokhoz ezzel kenem be magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!