Reggel bevett Aflamin 100mg után bevehetek Apranax 550mg-ot?
Figyelt kérdés
Kaptam sokféle gyógyszert az ízületi fájdalmaimra, de elfogyott az Apranax tablettám és kellett valami, így bevettem reggel helyette Aflamin 100mg-ot... gondoltam, míg nem tudom kiváltani, jó lesz. (Ezt első alkalommal írta fel az orvos - azóta kaptam 3 félét.) Eltelt jó pár óra, de semmi hatást nem érzek, közben meglett az Apranaxom is. Bevehetem vagy most már muszáj lesz végigszenvednem a napot? Nem lesz tőle semmi bajom?
(Elvileg befolyásolhatják egymás hatását, mivel mindkettő gyulladás és fájdalomcsillapító... azért is kérdezem. Az orvosok is naponta váltogatták az Aflamin, Xilox és Apranax gyógyszereket.)
2019. márc. 21. 15:22
1/2 anonim válasza:
Ha min. 6 óra eltelt már, akkor beveheted. Egymás hatását nem befolyásolják (nem erősít, nem gyengít), viszont mellékhatás nagyobb valószínűséggel jelentkezhet.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ! Bőven eltelt addigra már 6 óra :)
2019. márc. 22. 14:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!