Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért nemtudok aludni? (többi...

Miért nemtudok aludni? (többi lent)

Figyelt kérdés

Van hogy nem alszok egész este egy percet sem hiába álmos vagyok nemtudok mert mindig ideges vagyok és nemtudom miért mert igazából nem lenne okom rá csak jön az este és mindig bepánikolok hogy na most megint nem fogok tudni aludni stb és tényleg nem tudok pedig nekem régebben nem voltak ilyen problémáim

És úgy feltudom ezzel idegesíteni magam hogy már van mikor sírok is hát ez szerintem nem normális.. magnézium 375ot szoktam szedni de már próbáltam a béres magne 6-ot is de nem igazán segített. Ezzel orvoshoz fordulni ciki lenne vagy nemtudom hogy most megmondom hogy dokortnő nemtudok aludni... Mert nem vagyok normális:D  ha valakinek is így van  írjon nekem valamit erről hogy most ez normális vagy nem... Köszi a válaszokat előre is.

19 N

2019. ápr. 14. 19:33
 1/3 anonim ***** válasza:
Fizikailag ha nem vagy eléggé fáradt, akkor lehet attól is. Sportolj napi szinten. Fuss, vagy valami edzést csinálj! Lehetőleg délutáni órákban, ne késő este. Nagyon jó készítmény az idegekre a Brandenburg neuro B vitamin komplex. Magas hatóanyagú vitaminok vannak benne, és sok magnézium. Van benne egy adaptogén gyógynövény is. Citromfű teát igyál napi 3 alkalommal. Szerintem ezek fognak segíteni.
2019. ápr. 14. 19:40
 2/3 A kérdező kommentje:

Igen az lehet hogy nem vagyok úgy elfaradva

Ezt a készítményt ki fogom próbálni köszönöm szépen! :)

2019. ápr. 14. 19:44
 3/3 anonim válasza:
Ez maximálisan egy pszichés gátlás. Ha a helyedben lennék, kifárasztanám magam. Egyszer úgyis elalszok. Utána megtanulom a saját káromon, hogy nem érdemes stresszelni. Durván/hülyén hangozhat, de nekem az ilyen egyszerű (/barbár?) dolgok szoktak segíteni. Sokszor beválik ha egy testi dologra egy szellemivel reagálunk. (Vagy fordítva)
2019. máj. 6. 01:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!