Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért nemtudok aludni?

Miért nemtudok aludni?

Figyelt kérdés
nakok óta nemtudok aludni , abszolult nem alszomegy órát sem és ez már 4 napja igyvan . nagyon féradt vagyok de mégsem tudok aludni . könyörgöm segitsen valaki :(

2012. márc. 5. 21:03
 1/6 anonim ***** válasza:
Ne igyál napközben kávét és fekete csokit se egyél. Ha van otthon citromfű, vagy valami gyógynövény hatóanyagú tabletta pld. orbáncfű, akkor vegyél be valamit. Ha semmi sincs otthon, akkor kamilla tea mézzel talán jó lesz.
2012. márc. 5. 21:12
 2/6 anonim ***** válasza:
Kapcsolj ki mindent, ami elektromos a szobádban. Húzd le a redőnyt, ha hangos zajok jönnek kintről, használj füldugót. Feküdj le, csukd be a szemed, és számolj 100-tól visszafelé egyesével szép lassan. Menni fog az elalvás!
2012. márc. 5. 21:13
 3/6 A kérdező kommentje:
16 éves vagyok , szóval nem kávézom , csokit meg nem eszem mert hizlal . ám köszönöm a tanácsokat <3
2012. márc. 5. 21:16
 4/6 Diavolino44 ***** válasza:

Néha az ember rá is stresszel. Hogy már tegnap sem sikerült aludni. Így még nehezebb aludni. Egyébként egy citromfű tea szerintem tud segíteni.

Én is sokszor érzem úgy hogy alig aludtam, vagy szinte semmit. A belső órád ilyenkor nem működik annyira jól.

Ha viszont nem múlnak a tünetek illik orvost felkeresni!

2012. márc. 5. 22:03
 5/6 anonim ***** válasza:

Én se tudok aludni sajnos . De annyira nem hogy tegnap is fent voltam egész este egészen másnap délután 2 ig. Utána aludtam 4-5 órácskát. Most megint hajnali fél 2 és cseppet se vagyok álmos . :(

Én sem tudom mit kellene tenni,a teák nem hatnak !!!

2012. márc. 10. 01:17
 6/6 A kérdező kommentje:
én is pont igy vagyok :(
2012. márc. 11. 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!